Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lag exploit wielki problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wielki problem.

Co zrobić aby podczas tego skryptu który ma za zadanie innym robić duże pingi, nie robił mi pingu albo też żeby nie chodził po mapie i nie dedał cały czas jak nup :D

Opublikowano

To nie działa na wszystkie champy. Picknij branda i zobacz czy działa (domyślnie "K"). Możesz używać tagże trinket exploita, który powinien działać na każdym champie. Wystarczy że kupisz trinketa. (Domyślnie "Z", ale to zależy od wersji skryptu jaką posiadasz.)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam mam wielki problem.

Co zrobić aby podczas tego skryptu który ma za zadanie innym robić duże pingi, nie robił mi pingu albo też żeby nie chodził po mapie i nie dedał cały czas jak nup :D

Przez takich idiotów Riot robi nagonke i banwavy lecą. Mają fajne cheaty do carrowania to nie najlepiej zniczyć zdrophackować grę innym. Awesome Logic. Przez te wasze voliboty drophacki exploity na ulti Riot się wziął za L#.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

^ xDDDDDDDDDDDD co ty pierdolisz xDDD

zanim powstaly te gowna rzadko byly bany za 3rd programs ....

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Przez takich idiotów Riot robi nagonke i banwavy lecą. Mają fajne cheaty do carrowania to nie najlepiej zniczyć zdrophackować grę innym. Awesome Logic. Przez te wasze voliboty drophacki exploity na ulti Riot się wziął za L#.

A czym się różni cheat do carryowania od cheata do drophackowania? Obydwa to banowalne programy trzecie, koniec tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...