Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS GO

Maciejppl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam taki problem. Ostatni raz grałem w piątek. Dzisiaj wchodzę na steam i patrze żeby zagrać w cs'a. Okazuje się że muszę go pobrać na nowo, to klikam instaluj, i po jakimś czasie wyskakuje że za niedługo zostanie uruchomiona gra. Poczekałem i odpaliłem wszystko ok.
Zaczynam grać turniejowy rozgrzewka, 1 runda, pózniej 2 i nagle zaczyna mi strasznie lagować, jak ktoś mówił z teamu to było słychać tak po kawałku, tak samo obraz po kawałku się przesuwał.
Wyszedłem z gry, odpalam na nowo i w menu też zaczyna strasznie lagować, ciężko było kursorem ustawić by coś kliknąć. Zrobiłem spójność plików, i wszystko ok niby.
Przed tym gra śmigała, można było grać cały czas zero lagów, ping mi nie skakał wszystko chodziło tak jak powinno aż do dzisiaj.
Wiecie w czym może być problem??? Z góry dziękuje za każde podpowiedzi jak to naprawić :)

Opublikowano

Też miałem parę dni ten problem, CS sam się usunął, usunąłem cały folder z CS'em, usunąłem i zainstalowałem na nowo (nie chodzi mi o zainstalowany po wystąpionym bugu). Dodam, że wcześniej występowały straszne bugi, mapa się bugowała oraz miałem duże spadki FPS'ów. Spójność też nic nie dawała. Spróbuj tak zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...