Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane GM/Przyjmę posade Gamemastera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na początku chciałbym się przedstawić. Na imię mam Dominik i mam 19lat pochodzę z małopolski i dużo czasu poświęcam na rozszerzanie swojej wiedzy na różne sposoby.

Doświadczenie z metinem mam bardzo dobre ponieważ gram już bardzo długo począwszy od Plka i zakończywszy na serwerach prywatnych.

Poznawałem wielu graczy i miałem kontakt z właścicielami kilku dedykowanych serwerów którzy mi pokazali tak naprawdę jaką odpowiedzialnością jest zostać GM dlatego znam swoje przywileje i ogólnie reszte komend i robie to co do mnie należy.

Ogólnie jestem osobą która każdego traktuje sprawiedliwie bez względu na sytuacje która wynikła w danym czasie, Jestem komunikatywny, pomysłowy i z pewnością nawiąże kontakt z graczmi i będę dbać o to aby serwer się nie znudził.

Z radością wykorzystuje każde chwile w których mogę komuś pomóc.

Jako GameMaster Tak naprawde mógłbym Służyć wszelką pomocą w każdej chwili, Zapewnił graczom miłe chwile na serwerze i Dużoooooooo Więcej.

Bardzo lubie grać w tą gre.

Jeżeli ktoś będzie chciał przyznać mi taką posadę zapraszam do rozmowy lub prywatnej wiadomości na pw lub teamspeaku

Opublikowano

Widzę interpunkcja oraz estetyka jest obcym Ci zjawiskiem. Osobiście nie chciałbym na serwerze osoby, która swoją pisownią sugerowałaby niski wiek intelektualny bądź też rzeczywisty osoby na tak ważnym stanowisku. Nie polecam, przykro mi i powodzenia.

Opublikowano

Widzę interpunkcja oraz estetyka jest obcym Ci zjawiskiem. Osobiście nie chciałbym na serwerze osoby, która swoją pisownią sugerowałaby niski wiek intelektualny bądź też rzeczywisty osoby na tak ważnym stanowisku. Nie polecam, przykro mi i powodzenia.

Ty nie polecasz a po za  tym są osoby które srają na interpunkcję nie jest ona do niczego potrzebna wystarczy że pisze on poprawnie i to się liczy :)

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...