Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dying Light, problemy z wydajnością

Jeffryy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w jaki sposób mogę sobie jeszcze poprawić wydajność?

W co-opie z najnowszym patchem na najniższych detalach  w 1336x768 wyrabiam 10-15 fpsow :(

Próbowałam również pozmieniać tryby zasilania, updateować sterowniki, bez efektu, mój pc to

karta graf-7770

proc-i3 540 3 ghz

ram 4 gb

Na youtube sprawdzałam inni przy gorszych kartach wyrabiają chociaż stałe fpsów a u mnie lipa, nigdy nie miałam wcześniej problemów takich z wydajnością jak w tej grze.

Za pomoc lajkuję!

tXsTEsa.png

Opublikowano

Najlepszym sposobem aby poprawic wydajnosc jest kupienie nowego laptopa/komputera.

Polecam się na przyszłość (MileQ)

Opublikowano

a ja nie polecam tego mileq oszukal mnie i stracilem 2000 zlotych polskih bo normalnie mu sie komputer ktury on mi doradzil spalil i teraz sie wypiera aha i jeszcze ukrat mi 500 zlotyh tez polkih 

nie pozdrawiam i nie polecam tego czlowieka

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

ta gra ma zwalona optymalizacje na maxa mam 3 razy lepszego kompa od Twojego i plynnie gram tylko na niskich bo mam 100 fps ..

skoro na niskich masz 100fps to na średnich ponizej 60 nie powinno zejść, a powyżej 60fps i tak nie widać różnicy.

Opublikowano

ta gra ma zwalona optymalizacje na maxa mam 3 razy lepszego kompa od Twojego i plynnie gram tylko na niskich bo mam 100 fps ..

Bez przesady... sprawdzałam na Yt z moją kartą inni wyciągali chociaż po 20 fps na średnich detalach, więc coś nie halo...

tXsTEsa.png

Opublikowano

skoro na niskich masz 100fps to na średnich ponizej 60 nie powinno zejść, a powyżej 60fps i tak nie widać różnicy.

na srednich mam takie dropy fps ze jak mocno rusze myszka to spada do 4 fps ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...