Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przelew

kbotbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na czyjeś czy z czyjegoś

Jak z czyjegos a sa na nim pieniadze to dostaniesz uri a jak pieniedzy nie ma to nie wyslesz przelewu:P

Opublikowano

Jestem 2 wlascicielem konta. Są na nim dane do banku( nr konta, etc. ) I moge zrobic ten przelew, ktory przychodzi po jakims czasie. To jest chyba ten przez poczte. Chodzi mi o to czy jak wysle, wlasciciel konta bedzie musial zaplacic. I czy moze pojsc z tym na policje, lub zglosic do BP i mi blokną konto :) I czy w ogole dostane uri :)

Opublikowano

Jak jestes współwłaścicielem konta  to pojscie na policje mu raczej nic nie da bo to tez twoje konto

Pieniadze z konta zostana pobrane wiec "ktos" za to zaplaci

Konta ci nie zbanuja.

Jak masz dostep do tego konta on-line to wybierz opcje platnosci dotpay i wtedy uri dostaniesz od razu

Opublikowano

Bo ja myslalem ze jak dam tą opcję, to wlasciciel dostanie przelew i z tym przelewem musi isc do banku zaplacic. Nie wiem jak to dziala :) To jest moje konto w DO na wlasnosc juz. I o ile sie nie myle to moge tylko tym sposobem zrobic przelew. Ale moge sprawdzic. Obawy jednak sa :D

Opublikowano

Bo ja myslalem ze jak dam tą opcję, to wlasciciel dostanie przelew i z tym przelewem musi isc do banku zaplacic. Nie wiem jak to dziala :) To jest moje konto w DO na wlasnosc juz. I o ile sie nie myle to moge tylko tym sposobem zrobic przelew. Ale moge sprawdzic. Obawy jednak sa :D

Chdzilo ci ze jestes współwłaścicielem konta w grze czy konta bankowego?

Edit:

Jak jestes wspolwlascicielem konta w grze to te dane do przelewu mozesz zmienic na swoje i wtedy idziesz na poczate i wplacasz

a jak uzyjesz jego danych to tak czy tak bedziesz musial zaplacic na poczcie

pozatym dane na przelewie to nie dane konta twojego kolegi tylko dane konta BP na ktore trzeba zaplacic pieniazki (np na poczcie)

Opublikowano

Te konto jest moje i tylko moje. Kupilem je , ale widac ze ktos robil przelew(y) . I czy jak zrobie przelew to tamten bedzie musial zaplacic? I czy moge zostac ukarany za to?

Opublikowano

Te konto jest moje i tylko moje. Kupilem je , ale widac ze ktos robil przelew(y) . I czy jak zrobie przelew to tamten bedzie musial zaplacic? I czy moge zostac ukarany za to?

Nie zostaniesz urkarany bo nie zrobisz przelewu zadnego

to sa tylko dane do przelewu a zeby go zrobic musisz miec dostep do konta bankowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...