Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile macie numerków w 5-shocie?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, jestem ciekaw czy ktoś już dobił 25 ^^

Ja mam 23, i za nic nie moge ostatnich 2 ;_;

// Jest w końcu 24 cyferka :) pozostała tylko 48 .. ;D

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

ja mam 10 i cały czas te same,nexon powinien utrudnić zdobywanie numerków mało grającym graczom i nagradzać tych co grają,a nie wbijanie przez weekend na pałe numerków losowo -_-,Ci co graja codziennie po 3/4h mogą mieć mniej niż gimbusy grąjace przez weekend 4/5 godzin -_-

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

z numerkami to jest tak jak ze skrzynkami. bd losowal i ciagle sie powtarza, tak samo otworzysz 15 skrzynek i sam szmelc a jakis rekrut otworzy 1 pyk i perm, trzeba mieć farta na losowanie otwieranie itd No ja nie mam tyle szczescia mam narazie 20/25 i ciągle powtarzajace sie te same liczby. watpie ze bd 25 bo nigdy nie trafiłem;P

Opublikowano

A ja dopiero 19/25.. jak zwykle to bywa 5-shot powtarza ciągle jeden i ten sam numerek, w moim przypadku to 9. Chyba już z 10 razy jak nie więcej -.-

Opublikowano

19/25

Już mi się powtarzają, nie dostanę 25.

Najgorszę, że brakuje mi 2 do T-2 Snake a pograłbym :D

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Edit :D

Juz dostałem T-2 i powiem, że niezbyt fajne jak myślałem:( teraz brakuje mi4 numerków, ale już nie mam szans na seta

281sztz.jpg

Opublikowano

Przecież 5-shot jest do dziesiatego? Cały tydzień, w tym 3 dni co-godzina-5shot case...

U mnie bodajże zostały też 4 numerki, nie logowałem się wczoraj ani dzisiaj bo mi się nie chce grać po wbiciu goa :D

Opublikowano

Heh ja też nie grałem :D Mi się nie uda wbić tych 4 numerków, nie mam szczęścia tym bardziej, że brakuje mi 2, a rzadko mi się zatrzymuje w okolicach 2 :( Pewnie i tak bym sprzedał tego seta na 30 dni, bo nie przypadł mi do gustu. Jedynie fajnie wygląda :D

Może zrobię screena, bo numerki mi się takie trafiły, że masakra :D

o.O do dziesiątego? myślałem, że 5 shot kończy się przed weekendem. Może w piątek troche mi wyleci.

281sztz.jpg

Opublikowano

został tylko 1 czyli 27 ehh czyli tak zamkne 5shot hehe I tak jak mówiłem 2x ustalo na 26 a powinno dygnać na 27 tak jak zawsze to przesówało o 1 no nic nie mam szcześcia do skrzynek i do takich rzeczy. 5shot bez seta^^ tydziień nie trafiłem nr 27;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...