Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy został naprawiony czat ogólny?

NaPigułach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie grałem w tą gre chyba z 2/3 lata.

Mam pytanie naprawili ten czat? Bo pamiętam gdy przestał działać to odpuściłem sobie nfs :]

A wiem że mieli go niby naprawić :D

Opublikowano

Nadal go nie naprawili i nie można rozmawiać z randomowymi graczami podczas jazdy dowolnej.

Działa tylko szept, czat grupowy i ten podczas zawodów.

Nie naprawią go, może jak kiedyś będą planowali jakieś większe zmiany to coś z tym fantem zrobią.

Opublikowano

Prędzej ta gra upadnie niż oni naprawią ten czat. Wczoraj włączyłem grę po prawie 2 latach i widzę, że gra stoi cały czas w miejscu.

Opublikowano

Nie działający czat im nie przeszkadza w dojeniu graczy więc według ich logiki naprawa nie miałaby sensu. Ta gra to żywy trup z niby eventami polegającymi głównie na tych samych promocjach i tych samych skryptach.

Opublikowano

Nie działający czat im nie przeszkadza w dojeniu graczy więc według ich logiki naprawa nie miałaby sensu. Ta gra to żywy trup z niby eventami polegającymi głównie na tych samych promocjach i tych samych skryptach.

Lepiej żeby w grze było mniej skryptów, czy żeby organizowali różne konkursy? A poza tym co w tym dziwnego? Każda gra ma skrypty, wszystkie gry cię skryptami odpychają? Gracze się cieszą, więc jaki problem?

Opublikowano

Marudzenie, mało gram teraz w worlda, ale mogłem zagrać 10 tras pod rząd bez oszustów, tak więc jest to spory plus i coś już zrobili.

Opublikowano

Nadal go nie naprawili i nie można rozmawiać z randomowymi graczami podczas jazdy dowolnej.

Działa tylko szept, czat grupowy i ten podczas zawodów.

Nie naprawią go, może jak kiedyś będą planowali jakieś większe zmiany to coś z tym fantem zrobią.

Nie zrobią nic bo mówili że czat został po prosru wyłączony z powodu wulgaryzmów itd. Nie ma co marzyć ze zostanie on kiedykolwiek naprawiony

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

@MisterMatiek nikt nie ma pewnie od 25 powinni dawac i powinno im to zajac 3 dni robocze hmmm zobaczymy jak to w praniu wyjdzie i czy wogole ktos dostanie tego car packa....

76561198125755300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...