Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym do challengera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cassio-Top/Mid

Syndra-Mid,support

Ezreal-AP mid, AD/AP bot(baseult+perpelex [Jakos tak] ez)

Riven-top/mid ze statami 1/4 sciaga na combo :>

Lissandra- Top/MId

Draven-bot jebnie kryta to ino raz za 2k dmg

Ahri-mid

Akali-mid/top

irelia-top

ryze-top

To moje propozycje. Tym doszedłem do d5 moze i bym zaszedl wyzej ale polecial ban:<

Dodatkowo evade,humanizer,recalltracker,perfectward, killability. Powinno styknac. Nie zapomnij o Brain.exe

Pomocnik
Opublikowano

Brain.lua i Skill.lua :)

Do działania jednego potrzebne jest drugie xD

Radzę Tobie zainwestować w Brain.lua, bo Ci go brakuje ;) Post bez sensu na dodatek to nie bol a L# i tu się nie pisze w .lua :)

@topic ja polecam na topa Ryza i Irelie, na mida Xertah i Syndra na bota Graves, Jinx, Sivir i Vayne. Skrypty weź ze spisu + dodatkowo na adc weź sobie baseult i ogólnie weź jeszcze Tracker i Evade :)

Opublikowano

Radzę Tobie zainwestować w Brain.lua, bo Ci go brakuje ;) Post bez sensu na dodatek to nie bol a L# i tu się nie pisze w .lua :)

@topic ja polecam na topa Ryza i Irelie, na mida Xertah i Syndra na bota Graves, Jinx, Sivir i Vayne. Skrypty weź ze spisu + dodatkowo na adc weź sobie baseult i ogólnie weź jeszcze Tracker i Evade :)

Przykro mi w takim razie, że nie używam bola i nie wiem o nim wszystkiego ;__;

Opublikowano

Znam pare dobrych sprawdzonych skryptów.

BaseUlta nie używaj bo to exploit, a w d5, dodatku na rankedzie połapią się czego używasz.

Polecam

Tracker - pokazuje cd skilli enemy, czas wardów itd.

UniversalGankAlerter - epicki skrypt (bynajmniej dla mnie bo to moja słabość) pokazuje na mapie linie do wroga dzięki czemu orientuje się, że pojawił się w zasięgu i gank jest prawie zawsze nieudany.

Evadee - chyba każdy wie :)

Oracle activator - w perfekcyjnym momencie aktywuje np zhonya, używa wszystkich przedmiotów za nas itd.

VayneHunterRework (czy coś takiego) - najlepszy skrypt do vayne, z Q może przeskakiwać przez niektóre ściany (tak jakbyś flashnął)

GagongSyndra - ten skrypt to bóg, gra tą postacią na tym skrypcie to każdy wygrany ranked.

Ale pamiętaj, zawsze najlepszym twoim skryptem będzie twój móżg :)

Budowniczy
Opublikowano

To po co nabijasz posty?

@top Od siebie polecam vayne evade tracker activator dobre pozycjonowanie i kazdy bedzie myslał że jestes gosu :D

Opublikowano

Jesli uzywasz L# to powinnienes wiedziec ze on nie uzywa lua

Co do tematu to bierz xeratha i cassiopeie.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...