Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie

ZI0M3Xpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam program "Action!". Jest bardzo dobry i nie przycina gry nawet na słabym kompie.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Również mogę polecić Action! Jest to program płatny, ale szczerze powiedziawszy wart kazdej złotówki na niego wydanej. Do tego ma ciekawą opcję nagrywania dźwięków z gry (systemowych oraz mikrofonu do jednego pliku, nie trzeba wiec stosować jakichś dodatkowych programów.

Opublikowano

Action! to jest mirilis tak? Bo gdy włączam nagrywanie to mi wyskakuje okienko jakbym miał hacka.

Opublikowano

Action to za przeproszeniem gówno. Zakupiłem oryginalną wersje i połowy gier nie nagrywa/wykrywa. Tutoriale na to też nic nie pomogły. Nie nagrywa na komputerze jak i laptopie więc absolutnie nie polecam mimo, że jakiś czas temu byłem zadowolony. Polecam jednak zainwestowanie w sprzęt "AVerMedia", który zawsze wszystko nagra. Sam posiadam AVerMedia Live Gamer Portable i jestem bardzo zadowolony:) Jeżeli natomiast nie chcesz inwestować pieniędzy w nagrywanie to polecam już tego sławnego Frapsa ze względu na to, że on nigdy nie zwiódł, lecz przy słabym sprzęcie potrafi mocno "zjeść" klatki:)

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Dzięki zainstaluje sobie frapsa i zobaczę czy będzie lepiej, bo z Actionem nie da się nagrywać skilla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...