Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamera sportowa która wybrać ?

Maks.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaniedługo  kupuje kamerę sportowa ale nie wiem która wybrać.

Mam dwie na oku:

Tracer X-Treme Remote 2 czy GoClever DVR EXTREME SILVER.

Kamery będą wykorzystywane na rower i pod wodą.

Jakbyście mogli mi polecić jakieś kamere do 200 zł :)

Opublikowano

A z jakiej przyczyny ? ;d

A z takiej że jest bardzo popularna na zachodzie,dużo osób je posiada, każda kamera do ekstremalnych wyczynów to tylko GoClever, dużo już widziałem osób, sąsiad nawet ma bo jeździ na windsurfingu, tak więc widocznie musi być dobra, skoro tyle jej ludzi ma. No i GoPro robi też furorę tutaj.

Opublikowano

Rozumiem,ale Tracer X-Treme Remote 2 posiada pilot i to mnie bardzo interesuje ale bardziej na jakosci,i teraz jest dylemat ktore wybrac xD 

Opublikowano

Wiadomo, że najlepsza byłaby GoPro :) Natomiast Mam nawigację GoClever i tableta, ogólnie dość porządny sprzęt, dobrze wykonany. Powinieneś jednak patrzeć na to co Ci jest potrzebne i jak bedziesz z tego korzystać. Jesli np. pilot to totalny must-have to wybierz Tracera.

Opublikowano

Jeśli zależy ci na jakości filmików to nie kupuj goclever sam posiadam i jakosc jest słaba ale co sie dziwić za 200zł . 

Zbieraj na gopro jakaś używaną :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...