Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go Rynek

MarszalXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem cs go (cd kay na allegro ) I nie moge sprzedawać nic na rynku itp :) 

Dowiedziałem się , że trzeba mieć kupioną jakaś gre ze steama :) Kupiłem taką za 1 euro i mi pisze , że dostęp do wszystkich opcji będę miał 22.3.2015 19:18:41

I tu moje pytanie bo na sprzedaży na rynku mi nie zależy bardziej na kupnie i czy jak doładuje portwel steam (5 euro) to będę mógł kupować skiny czy musze czekać do tego 22.03 ?? 

Daje like ! :) 

post-1333024-0-60371200-1424629404_thumb.png

Gość Majoreq.
Opublikowano

Steam Guard. Każdy przez to przechodził. Jak go włączysz, (nie pamiętam jak u mnie było) albo już jest włączony to musisz czekać. Jak się doczekasz (30 dni) to hulaj dusza w rynku.

A tak poza tym, to czytać nie umiesz? Jest napisane w czerwonej obramówce i przeczytaj. Jak nie rozumiesz, to jest do kliknięcia "więcej informacji". Jak nadal nie rozumiesz to pomoc steam. Ale dobra, jesteś początkujący.

Opublikowano

Musisz czekać do ów daty. Każdy tak ma.. Tyle w temacie. Od zakupu pierwszej gry musisz czekać miesiąc.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...