Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Licencja 512 slot

Gość DiabloxDPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak można ponieważ jak widać jest napisane że od Poniedziałku będzie można składać podania, aczkolwiek jest to teraz bardzo trudne, ponieważ musisz ściśle stosować się do ich zasad.

Opublikowano

Tak jak wyżej. Rzecz w tym, że licencja NPL jest przeznaczona  dla organizacji e-sportowych, dużych klanów gier i gildi .

Jeżeli chcesz mieć serwer publiczny lub podpięty pod jakąs sieć serwerów lub serwer do gry typu metin2, minecraft, cs itp to odpada. Wtedy musisz kupić licencje lub wynajmowac serwer na sloty od hostingu.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Oczywiście że można 

http://npl.teamspeakusa.com/ts3npl.php

Tutaj możesz złożyć prośbę o uzyskanie licencji npl.

Podstawowe wymagania : 

Strona WWW z płatną domeną

Voice VPS

Dobry opis dlaczego potrzebujesz licencji

Jeżeli dobrze napiszesz powinieneś otrzymać licencje 512 na pół roku

Pomogłem <3  ?  <3 Daj <3  Łapkę  <3 w <3  górę  <3 <33 <3  Dziękuje.  :rolleyes: 

Opublikowano

Z tego co się orientuję to jeżeli licencja NPL jest prawidłowo wykorzystywana i w dniu wygaśnięcia jest cały czas na aktywnym serwerze to licencja powinna przedłużyć się sama. Z doświadczenia wiem, że i tak lepiej do nich napisac parę dni przed wygaśnięciem bo ich każdy system jest często zawodny.

Opublikowano

Później trzeba odświeżać licencje ?

Licencja odświeża się sama, wymagane jest tylko aby była ulokowana na serwerze, który jest uruchomiony.

Opublikowano

@KaaCeeQ - możesz wskazać źródło z którego wyczytałeś że licka się sama odświeża ? Przecież nie mają dostępu do moich plików chyba że nie wiem serwer TS-a sam aktualizuje wpisy w pliku license.dat w co watpie bo nie ma praw zapisu tylko ma odczyt. Ja bym jednak obstawiał na ponowne zapytanie o nowy plik licki (z tym żeby wydali na dłuższy okres).

Opublikowano

Licencja odświeża się sama, wymagane jest tylko aby była ulokowana na serwerze, który jest uruchomiony.

Po co zbędnie nabijasz posty skoro napisałem to samo wyżej?

-----

Klimas87-

https://sales.teamspeakusa.com/licensing.php

Non-profit licensing is for non-commercial groups or individuals who would be eligible to use TeamSpeak unlicensed, but require more servers or slots than are available without a license. To use a TeamSpeak non-profit license, you will need to register an account and provide your name, contact information, and an active email address which will be used to generate and deliver your license key. To use your license, you simply download and install the TeamSpeak server and copy your licensekey.dat file into the server directory. TeamSpeak 3 non-profit licenses are limited to a maximum of two virtual servers and up to 512 combined slots. Non-profit licenses are issued for a period of six months and are automatically renewed for an additional six months if the license is still in-use.

Non-Profit licenses are ideal for: Large gaming clans/guilds, academic groups, community groups.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...