Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie pojechać na wycieczkę = Choroba

KerixLoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam obowiązkową wycieczkę, ale tak mi się nie chce jechać. Wolałbym ... nie wiem np śmiecie zbierać albo liście grabać cały dzień. Nie, że nie mam kolegów czy mnie nie stać. Tylko mnie nie interesuje jakiś rynek. Nasza kochana Pani wychowawczyni nie względnia wytłumaczenia" nie jadę bo mi się nie chce". Moja mama tez mówi, ze dobrze mi to zrobi, bo tylko wydaje kasę na fastfoody kina i c**j wie co. A tak naprawde wiem, ze chce żebym z domu poszedł i miała spokój. Tak wiec jak tak troche rozdrażnić chorób. Tak na 37,5 albo c**j 40,0. Byle nie musial jechac bo znając zycie to się zezygam w autobusie będą się wszyscy śmiać przez 2 miesiące a ja tylko czas strace

Opublikowano

Opisałeś wszystko że ci się nie chce, i wgl.

Ale nie zadałeś pytania, jak brzmi pytanie?

Bo nie wiadomo co ci odpisać.

Opublikowano

zgadza się, nie zauważyłem co napisałeś dokładnie (ale przeczytałem do końca)

Chcesz być chory?

Można polizać brudną podłogę, deskę klozetową, albo znajdź chorego i go przytul weż jego chusteczkę cokolwiek gdzie są zarazki by wywołały gorączkę.

Opublikowano

Powiedz mamie że ciebie to po prostu nie interesuje i że chętnie pomożesz w domu, posprzątasz, pościerasz kurze, odkurzysz, pomyjesz naczynia.

Podejdź do tego w taki właśnie sposób jak " dorosły " zapewne się zgodzi, nie udawaj zaraz biednie chorego.

Opublikowano

Powiedz że miałeś wizje, sen proroczy w nocy, że autokar spada z urwiska, wszyscy giną i ty znajdowałeś się w środku, zapewne mama cię sama nie puści na tą wycieczkę.

Jak nie to kup pól itry i sie nayeb, problem z głowy. 

A jak będziesz miał nieprzyjemności z tego faktu że jesteś niepełnoletni i się upiłeś, to powiedz że nie mogłeś tego znieść, że własna matka cię puszcza na wycieczkę w której giną wszyscy uczestnicy.

Opublikowano

zacznijmy od tego że wychowawczyni nie ma prawa mówić Ci że masz jechać na wycieczkę koniec kropka. Na Twoim miejscu poprostu bym został w domu i wyjebka :)

nie ma sensu "wywoływać choroby" bo może się to skończyć szpitalem/zakładem pogrzebowym :)

ewentualnie jak matka będzie nalegała to wyjdz na autobus, wróć po 10 minutach i powiedz że autobus pojechał bez Ciebie xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jak jesteś dobrym aktorem to z biedną, zmarnowaną miną idź do kuchni dzień przed wycieczką i zrób sobie herbaty. ­Potem marudź jak to strasznie jesteś chory i źle się czujesz. Powiedz matce że masz gorączkę i żeby Ci termometr dała - jak wyjdzie wsadź termometr do kubka z herbatą. Potem wciąż udawaj jak najbardziej chorego - wystarczy że będziesz okropnie wyglądał. Nie śpij długo byś miał worki pod oczami. Zapewne zadziała.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

A też nie lubię obowiązkowych wycieczek. xD Beznadzieja w większości, jeżdżę tylko na takie, które klasa sobie sama jakoś tam organizuje no i jak są kilkudniowe najlepiej. :P

To wszystko zależy od matki powiem Ci. Ja robię tak, że na początku wszystko ok, płace itd., a potem mówię matce, że nie jadę bo mi się nie chce. I tyle. Matka telefon do wychowawcy, że coś tam ze mną nie tak jest i zostaje w domu. Potem kasa w większości wraca i tyle z tego wszystkiego. :P 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Powiedz stanowcze 'NIE I CHUJ' a jak to nie pomoże to powiedz,że nauczycielka się do ciebie 'przybliża' i boisz się że Cię zgwałci na wycieczce..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...