Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucze do skrzyn CSGO

MasterGVPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóz wiem że klucze można tyko kupić nie dropnąć
ale czy można wymienić coś za klucze do skrzn jeżeli tak to co :)

Profil Steam ---->  *Kliknij*

Chcesz posnapować? *-* Dodaj : gabryyy997

Gość Majoreq.
Opublikowano

Możesz, to co masz sprzedać na rynku a jak uzbierasz 2 euro to kup sobie.

Ale jak jedna skrzynia kosztuje z 15 centów.... A klucz dwa euro

Takie życie, ja nic na to nie poradzę. Szczera rada: Kupuj skiny, nie otwieraj skrzynek. Skiny za 2 euro są nawet fajne, (żart, za 10 są lepsze) kup sobie skin, nie klucz. Ze skrzynek średnio wydropi ci coś za 50 centów. Nie ma to sensu. Jak kupisz skina za 2 euro to masz gwarancję, że będzie to skin o takiej samej wartości i taki, jaki chcesz. To, że dropnie lepszy skin jest mało prawdopodobne. Kosa wylatuje bardzo rzadko. Powiedzmy raz na 100 skrzyń, to za klucze do nich zapłacisz 200 euro, a na rynku za te 200 euro kupisz se jedną z najlepszych kos.

Opublikowano

Przedewszystkim jeżeli masz zamiar otwierać skrzynki, nie polecam Ci, a jeżeli chcesz - Kup antydepresanty, ja wydałem prawie 1700€ i wypadł mi dopiero wczoraj Tiger Tooth karambit i jeszcze poobdzierany..

A odpowiadając na Twoje pytanie - Polecam sprzedawać skrzynki/skiny.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...