Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin Anty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam pluginu na "AntyAure" czyli chodzi mi oto że: co 10 sekund za graczem wyświetla się "Bot" z różnym nickiem np: "sdasdasga" , nick jest oczywiście losowy, możecie mi podać taki plugin?

Opublikowano

Nie znajdziesz takiego pluginu za free, jest on autorski.
Jedynie plugin antiaura ale to sam musisz sprawdzać graczy.
­

Opublikowano

Nie znajdziesz takiego pluginu za free, jest on autorski.

Jedynie plugin antiaura ale to sam musisz sprawdzać graczy.

­

Mam plugin Hesterk'a lecz wyświetlają się 4 boty co 10 minut i często graczy wyrzuca.

Czekam na dalsze odpowiedzi.

Opublikowano

Jest plugin gdzies na forum od Marcel (sorki ze dalej nicku nie pamietam) wykrywa on gdy gracz bije z ponad 5 kratek //AuraInfo poszukaj

Niestety ten plugin próbowałem, wykrywa graczy nawet jeśli biją z 2 kratek, czekam na dalsze odpowiedzi.

Opublikowano

Ostatnim czasem miał update plugin "AntyCheat" Posiada on Anty Killaure że banuje, ale nie wiem jak to polega, jak się nie myle też spawnuje boty, sprawdź.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Hobby: Programista , informatyk - z takim hobby to #iźi dla cb napisanie jakiegoś gówna do minecrafta ;3 @topic szukaj wycieków serwerów z anty cheatami np myhard,xcrafters itd ale wątpie żeby takowy był prędko,możesz zapłacić też jakiemuś developerowi pluginów np Tirexowi(heheh xD kappa) albo innym pr0 pr0gramistom 

Opublikowano

Hobby: Programista , informatyk - z takim hobby to #iźi dla cb napisanie jakiegoś gówna do minecrafta ;3 @topic szukaj wycieków serwerów z anty cheatami np myhard,xcrafters itd ale wątpie żeby takowy był prędko,możesz zapłacić też jakiemuś developerowi pluginów np Tirexowi(heheh xD kappa) albo innym pr0 pr0gramistom 

Wziąłem się w garść i napisałem se własny anty cheat (podobny do XCraf*ers). Tirex to raczej w życiu by nic bez backdoora nie napisał ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...