Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RedCraft

1info.png

zielony.png

em.pngNazwa serwera: RedCraft

em2.pngAdres IP serwera: redcra.maxc.pl

em.pngIlość slotów: 200

em.pngTyp serwera: Survival+Gildie

em.pngRekrutacja: NIE

em.pngWersja serwera: 1.7.X

em.pngPremium: NIE

em.pngBiała lista (whitelist): NIE

em.pngPotwory: TAK

em.pngZwierzęta: TAK

em.pngNether: TAK

em.pngEnd: NIE

em.pngPvP: TAK

zielony.png

1admin.png

niebieski.png

[Właściciel] Paricho

[Admin] Stiward
[Admin] kubaplichta280PL
[Helper] R4mb0

niebieski.png

1opis.png

fioletowy.png

Easy Survival+Gildie!

Niezapomniane emocje podczas klep!
Ogarnięta administracja!
Dynamika rozgrywki!
Szybko rozwijający się serwer!
Zapraszamy!

IP: redcra.maxc.pl

fioletowy.png

byme.png

SS:

06644967871109029947.jpg

sseekj.jpg

Opublikowano

Prezentacja czytelna i zachęcająca do zagrania na ww serwerze :) Na pewno wbiję i podzielę się przeżyciami :D ps dodajcie jakieś screeny z serwera ;)

Opublikowano

Nie polecam.

Prezentacja z generatora i mało opisana.

kubaplichta280PL reklamuje się na innych serwerach, głównym powodem jest to że mu nawet dałem bana na x za reklamę.

I jeszcze raz Nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam.

kubaplichta280PL reklamuje się na innych serwerach, głównym powodem jest to że mu nawet dałem bana na xGuild.eu za reklamę.

Tak zareklamowałem się na twoim serwerze, i co z tego?

Prezentacja z generatora bo chciałem, żeby serwer wystartował jak najszybciej a nie miałem czasu na zrobienie swoich grafik.

Nawet nie byłeś na serwerze więc nie masz prawa oceniać.

sseekj.jpg

Opublikowano

Tak zareklamowałem się na twoim serwerze, i co z tego?

Prezentacja z generatora bo chciałem, żeby serwer wystartował jak najszybciej a nie miałem czasu na zrobienie swoich grafik.

Nawet nie byłeś na serwerze więc nie masz prawa oceniać.

Bo jesteś dzieckiem, które nie umie przyciągnąć graczy na serwer, tylko musi po innych chodzi.

Pokazujesz poziom tego serwera, taką rzeczą.

Nie miałeś czasu na zrobienie grafik? Bo ich nawet nie umiesz zrobić. Zrobienie przeciętnie jednego napisu zajmuje ok. 1min. To nie wciskaj mi kitu. Na prezentacje nie miałeś czasu, a na chodzenie po innych serwerach miałeś?

Nawet nie zamierzam wchodzić.

Opublikowano

Bo jesteś dzieckiem, które nie umie przyciągnąć graczy na serwer, tylko musi po innych chodzi.

Pokazujesz poziom tego serwera, taką rzeczą.

Nie miałeś czasu na zrobienie grafik? Bo ich nawet nie umiesz zrobić. Zrobienie przeciętnie jednego napisu zajmuje ok. 1min. To nie wciskaj mi kitu. Na prezentacje nie miałeś czasu, a na chodzenie po innych serwerach miałeś?

Nawet nie zamierzam wchodzić.

Byłem na innych serwerach no i co z tego? Sam jesteś dzieckiem. Ja staram się przyciągnąć graczy na wszystkie sposoby.

Poziom serwera jest wysoki a tego nawet nie sprawdziłeś więc jakim prawem komentujesz?

Nie miałem czasu zrobić grafik bo koledzy prosili mnie abym szybko zareklamował serwer na forum więc nie wiesz to się nie wypowiadaj. Miałem czas na chodzenie po innych serwera, ponieważ pomysł z publikacją na forum pojawił się po kilku godzinach reklamowania.

To skoro nie zamierzasz wchodzić to po co komentujesz, że serwer jest słaby nawet nie wchodząc na niego? Uważasz że publikacja to wszystko?

sseekj.jpg

Opublikowano

I tak ma wyglądać prawdziwy administrator? To ja za taki serwer dziękuje.

Żeby tak nisko się zniżać, żeby chodzić po innych serwerach.

I tak wgl. co Ci to dało? Jest może 5 graczy onnline.

Prezentacja się robi minimalnie dzień przed startem, a nie 1h.

Jedynie co mi się podoba to spawn, a pluginach to nie wspomnę, bo nawet nie umiecie zablokować ich sprawdzanie.

Co do tego "To skoro nie zamierzasz wchodzić to po co komentujesz" robię to dlatego, żeby pokazać ludziom, jaki ten serwer ma słaby poziom.

Nie będę już komentował, bo tylko wyświetlanie wam nabijam. Zapraszam na PW.

Opublikowano

Nie polecam.

kubaplichta280PL reklamuje się na innych serwerach, głównym powodem jest to że mu nawet dałem bana na xGuild.eu za reklamę.

@Podpisuje się.. Zauważyłem ów osobnika na niejednym serwerze... Prezentacja może i ładna, ale jest to jedyna rzecz zachęcająca do spędzenia na serwerze kilku minut.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Dodano drop z fortune!

Naprawiono komendę /drop!

Naprawiono komendę /itemy!

Naprawiono CobbleX!

Zapraszam na serwer!

IP: redcra.maxc.pl

sseekj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...