Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty na PL'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, gralem kiedys i wtedy kamermod sie sprawdzal doskonale. Teraz mi nawet nie chce dzialac. Mozecie zapodac jakies cheaty do PL'a?

Pruchuu_euw_266_1_text.png

Opublikowano

www.metin2mod.tk

U gory w zakladce jest Metin2mod pobierasz i przed instalacja uzyj autopatchera zainstaluj moda
Odpalamy plikiem metin2mod luncher.

Jezeli pobrales i po jakims czasie Ci nie dziala pobierz od nowa, wynika to z aktualizacji kamermoda.

Miłego bocenia

***Zakaz Kopiowania***

Opublikowano

Czy jest cos jeszcze oprocz kamermoda ? bo jakos mnie nie ciagnie do Kamera skoro jest wykrywalny. Cos czym moge bocic na mainie ?

Opublikowano

Czy jest cos jeszcze oprocz kamermoda ? bo jakos mnie nie ciagnie do Kamera skoro jest wykrywalny. Cos czym moge bocic na mainie ?

Każdy hack jest w pewnym sensie wykrywalny, jedynie trzeba używać z głową.

Jeżeli Kamer Cię nie satysfakcjonuje, to możesz pobrać m2Boba. Niestety jest płatny na dłuższą metę (na start jest jakiś okres darmowy).

Według mnie to najlepszy cheat jaki jest na PL.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Każdy hack jest w pewnym sensie wykrywalny, jedynie trzeba używać z głową.

Jeżeli Kamer Cię nie satysfakcjonuje, to możesz pobrać m2Boba. Niestety jest płatny na dłuższą metę (na start jest jakiś okres darmowy).

Według mnie to najlepszy cheat jaki jest na PL.

Moglbys mi powiedziec jak to dokladnie jest z wykrywalnoscia Kamera ?

"Aktualnie radze nie korzystać na głównych kontach, można dostać bana, nie używać speed hacka(chodzenia, ataku, niewidoczny atak).""Aktualnie radze nie korzystać na głównych kontach, można dostać bana, nie używać speed hacka(chodzenia, ataku, niewidoczny atak)."

To mnie troche niepokoi bo funkcja speed hacka chodzenia byla wg mnie najlepsza w kamerze. Z M2Boba kiedys korzystalem, jednak kamer mial bardzo podobne opcje. A pozatym wylacza mi sie gra kiedy sie loguje na kamerze. Potrzebuje jakiegos obejscia czy cos ? Wszystko stalo sie dla mnie skomplikowane, przez platforme GF Live.

Opublikowano

Moglbys mi powiedziec jak to dokladnie jest z wykrywalnoscia Kamera ?

Przykładowo jak używasz pelerynek, to się kryj i nie włączaj ich przy innych graczach. Podobnie z SH.

Od dłuższego czasu podobno banują po logach jak ktoś używa moda, ale nie mogę jasno napisać, czy to prawda, czy plotki.

Fishbot to chyba najbardziej potencjalne zagrożenie, czyli nie zostawiaj postaci na Fb bez ''opieki''.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Przykładowo jak używasz pelerynek, to się kryj i nie włączaj ich przy innych graczach. Podobnie z SH.

Od dłuższego czasu podobno banują po logach jak ktoś używa moda, ale nie mogę jasno napisać, czy to prawda, czy plotki.

Fishbot to chyba najbardziej potencjalne zagrożenie, czyli nie zostawiaj postaci na Fb bez ''opieki''.

Wielkie dzieki za zaangazowanie sie w moj temat. Polecial lajk na obydwu postach. Temat do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...