Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się grać na takich fpsach?

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da rade, ale strasznie ciężko będzie Ci celować, potwierdzone info#

a czułość myszy nie pomoże? Zresztą z tego co czytałem to rekomendowane spełniam a lagi są..

Opublikowano

Zależy jaki poziom Cię satysfakcjonuje. Jeżeli gold Ci wystarczy to jak najbardziej te fpsy starczą, później tempo gry jest tak dynamiczne, że będzie Ci ciężko mieć dobre staty.

176961438673818952746.png

Opublikowano

Użyj sobie jakiś boostów np razer.

każdy tego typu program to gówno. Jeżeli ktoś ma zadbany PC i nie ma żadnych procesów obiązających to nic nie pomoże.

Opublikowano

Ogolnie 40-60 gra sie nawet dobrze, gorzej jak bedziesz musial przez smoke przebiec, wtedy ci spadnie na 20-30 i po "ptokach" ;)

Opublikowano

Z pewnego forum dowiedzialem sie,ze :

120 fps, monitor full hd, inaczej masz pewne opoznienia i na szyszy + nie dasz rady, tak naprawde bez lepszego sprzetu i monitora bedziesz mial problemy z awansem na wyzszym poziomie

Moje osobiste zdanie to gowno prawda, ale 40-60 fps to slabo, a poza tym srednio mi sie chce wierzyc ze bedziesz jak JW, mimo wszystko powodzenia

Opublikowano

Ogółem jak masz słaby Procesor to zmiana rozdziałki nic nie da.Chyba,że masz problem z gpu.

Gra na tych 40-60fps jest możliwa,ale uwierz mi,że na takich ustawieniach to ta gra nie będzie dawać

dużo zabawy.

Opublikowano

Ogółem jak masz słaby Procesor to zmiana rozdziałki nic nie da.Chyba,że masz problem z gpu.

Gra na tych 40-60fps jest możliwa,ale uwierz mi,że na takich ustawieniach to ta gra nie będzie dawać

dużo zabawy.

wystarczy ustawić wszystko na low, a cienie na maksymalną wartość, modele postaci są większe, przez co celowanie jest łatwiejsze, na rozdzielczości 1024x728 nie będzie miał aż tak dużych spadków FPS'ów, więc spokojnie może grać.

Opublikowano

wystarczy ustawić wszystko na low, a cienie na maksymalną wartość, modele postaci są większe, przez co celowanie jest łatwiejsze, na rozdzielczości 1024x728 nie będzie miał aż tak dużych spadków FPS'ów, więc spokojnie może grać.

W wystarczy smoke lub he grenade, który spowoduje, że będzie mieć 5 fpsów.

Opublikowano

No właśnie.Choćbyś nie wiem jak dał na low,to smoke ci bardzo obniży fpsy(oczywiście na słabym pc).Więc samo to zepsuje ci zabawę w cs.

Bo wiadomo początek rundy,a tu już smoke na longu,albo midzie :/

Opublikowano

Na DM nierankingowych grach jeszcze jakoś pograsz ( sam mam 40-60 fps) ale jak juz grasz rankeda to nie licz na to że będziesz grał pro :) . Jest bardzo duża różnica. Nawet najlepszy gracz grający na małej ilości fpsów nie poradzi sobie. Po prostu komputer nie daje rady. Mała liczba FPS jest gorsza od pingu 200 :)

Opublikowano

Przy rozdzielce 640x800 i low all?

Można grać jak np. JW?

Jak już to 800x600. Pytanie tylko czy byś na takiej rozdziałce potrafił grać. Ja osobiście na swoim monitorze nic bym nie widział, ale to kwestia monitora (ja mam 22"). Przy Twojej płynności granie jak JW jest mało realne. 40-60 fps jest dobre jak jesteś wcelowany w przeciwnika, bądź grasz bardzo defensywnie. Schody zaczynają się w momencie jak musisz szybko wbić na bsa, albo jest duża interakcja, czyli przykładowo: Lecą na Ciebie flashe, smoke'i, inni próbują Cię wypestkować lub zrushować. Gubisz wtedy drastycznie klatki i spadasz do 30 fps. Kontrola chociażby spraya jest cięższa,a jeszcze jak chcesz na takiej rozdziałce grać to już masakra. Ja bym podziękował. Spokojnie do kałacha można coś ugrać, ale potem jest po prostu ciężko. Zainwestuj w sprzęt i dobre łącze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...