Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wychodzenie z silvera;/

mistrzek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam problem chyba każdego nubka otóż ostatnio zacząłem grać w cs go no i na poczatku szlo slabo teraz coraz lepiej ale jestem i tak w silver 2

moj problem dotyczy tego ze nawet jak wygram 5 meczy z rzedu to nie wychodze nawet do tego durnego silver 3... kilka osób napisze pewnie że zamykam otóż nie zazwyczaj otwieram i mam staty na plusie( nie +1, tak średnio +6/7). Czy może mi ktoś wytłumaczyć w czym więc problem? myślę że zasługuje chociaż na gold nova 1 a siedzę w tym silverze i siedzę... i siedzieć chyba zawsze będę. Granie z teamem odpada bo mało moich kolegów gra dobrze w csa, większość wali full auto tak samo ak-47 jak i pp bizonem czyli strejfuje i efekty są w ich statsach... może powinienem pomóc sobie jakimiś cheatami?

Bez reklam fb

Opublikowano

Dlaczego w tak płaczecie o te rangi ?

W 37 meczy, wyszedłem z Silver 3 do gold nova 4, mając w teamie rusków, polaczków, płaczków, gówna, ścierwa itp. Umiesz grać? To wyjdziesz, nie umiesz to siedzisz w syfie. Ilość meczy z rzędu nie ma znaczenia. Nie haxuj, chcesz uczciwie wiedzieć jakiego masz skilla, czy wkurwiać enemy, i być narażony na VAC albo OW ?

Opublikowano

To zależy od Volvo, ja też tak mam, ale cóż, nie gram zbyt dobrze, musisz grać grać, ćwiczyć, ćwiczyć aż w końcu wyjdziesz :P

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Duża ilość ma problem z wyjścia z s2 do s3.. ja jestem w s2 i jestem przyzwyczajony. Podoba mi się tam, mało czitów :) Im wyżej tym gorzej więcej czitów :D haha

Tak wgl to nie zależy od wygranej. Bo możesz wygrywać powiedzmy 10 meczy z rzędu i dalej będziesz siedział w s2 :) 

Najlepszym wyjsciem z s2 jest :

1. Podkładanie bomb!

2. Rozbrajanie bomb!

3. Zbieranie jak najwięcej MVP ! 

4. Jak najwięcej zabijać!

5. Wygrywać z dużą ilością killi !

6. Mecze wygrywać np 2:16 !

7. Mecz remisujący powoduje spadek pkt ELO !!!!!! Czyli najlepiej nie mieć takich!

To wszystko :)

Opublikowano

Nie liczy się to, że otwierasz, tylko to z jakimi statami. Różnica 6\7 killi to bardzo słabo. Jakbyś miał staty typu 20-30 killi na plusie to wtedy byś wyszedł  po kilku meczach.

Legenda
Opublikowano

Nie masz umiejętności by wyjść dalej. Zaczniesz coś grać albo dalej będziesz klepał biedę. Musisz mieć jak najwięcej MVP i wygrywać mecze dużą ilością rund.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Duża ilość ma problem z wyjścia z s2 do s3.. ja jestem w s2 i jestem przyzwyczajony. Podoba mi się tam, mało czitów :) Im wyżej tym gorzej więcej czitów :D haha

Tak wgl to nie zależy od wygranej. Bo możesz wygrywać powiedzmy 10 meczy z rzędu i dalej będziesz siedział w s2 :)

1. Podkładanie bomb!

2. Rozbrajanie bomb!

7. Mecz remisujący powoduje spadek pkt ELO !!!!!! Czyli najlepiej nie mieć takich!

Remis nie rusza elo. Nie raz awansowałem na awansie więc nie pierdol.

Opublikowano

1. Podkładanie bomb!

2. Rozbrajanie bomb!

Ja remisując dostalem z s4 do s5. :v

Graj, jak zamykasz to plantuj pake/robrajaj aby nie zamykac.

Nie bądz żyd na fragi, wygranie rundy lepsze niż strzelenie fraga.

Graj z wyższymi (gold+ jak tak dobrze grasz)

Opublikowano

@Pelikano chyba nie zrozumiales sarkazmu

@topic

Tu jest tak jak w lolu, bedziesz gral lepiej, awansujesz, nie ma wymowek ze nooby ze ruski ze chujwieco, sam napotykam sie na slabszych i lepszych graczy, ale 10 wygranych z rzedu to raczej nie ich zasluga... 

Opublikowano

@Szywacz nabijać posty jakos trzeba :D

Co do tematu to dodam, ze na awans mają również wplyw MVP, pozycja w drużynie oraz wynik końcowy meczu :)

Nie obchodzi mnie l postow.

A tak jak koledzy wyzej mowia graj i badz jak najlepszy to awansujesz

Opublikowano

Pewnie twoje staty wyglądają tak:

Kill'e|Asysty|☆MVP☆|Dead|

23 |10 | 3 |16 |

Wynik meczu 16:10

A powinny:

Kill'e|Asysty|☆MVP☆|Dead|

+25 |min. 5 | 6-9 |full 10 |

Wynik meczu 16:2

Polecam mape Aim_Botz celuj Head'y cały czas bierz awp, ak, deserty, fiveseveny i uda Ci się polepszyć swego Aim'a.

RADA: Spróbuj czasami nie wychylać się zabardzo i nie dodawać dead'ów bez umyślnie w sensie jest 3v1 to daj kolegpm killa chyba że walka o MVP to biegnij ile sił w nogach Pixelowych.

Opublikowano

Do wszystkich komentarzy wyżej dodam tylko, że polecam Ci znaleść zaufanych i ogarniętych ziomków by wspólnie wyjść z silvera dlatego, ze grę zaczyna coraz więćej Rusków i poprostu psują grę.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...