Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waleczni.net - Serwer od graczy dla graczy ;)

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , chciałbym wam przedstawić grę Waleczni.net

Prawdopodobnie najlepszy polski priv - Gladiatus

Gra jest modyfikowana/tworzona już od ponad trzech miesięcy , przez ten czas sporo się pozmieniało w naszej grze, między innymi :

* Stworzony złoty środek , tzn. Nowy system walk na arenie i wyprawach stworzony od podstaw ! , zwykłe "serwery" mają system w którym grają tylko obrażenia, w naszym wszystko jest napisane od początku i u nas wszystkie cechy wojownika stanowią cel do wygranej.

* Dodane funkcje typu : Tawerna, Dom Handlowy, Chat, System Drag&Drop , zbudowane nowe misje(Gracz może wykonywać aż 7 misji w jednym czasie) , rozbudowany ranking z podglądem rozwoju na podział 24h, i tygodniowy, indywidualne statystyki które widzi tylko Gladiator , czyli szybkość zdobywania EXP i Honoru

* Zmodyfikowany : Trener (dużo kodu naprawionego/poprawionego) , Uzdrowiciel u którego można leczyć się za złoto bądz rubiny !

* Praca : Gracz ma do wyboru 4 rodzaje pracy, w zależności ile czasu chce pracować bądz zarobić

* Mistrz areny : otrzymuje co godzine złoto , a także ma zaszczyt byciem najlepszym na swojej arenie

* Rozbudowany Layout który ciągle jest poprawiany

Więcej informacji oczewiście można dowiedzieć się w grze, masz pytania ? - skieruj się na forum mpc , bądz napisz do któregoś z adminów grających w grę :

-Adrian-FTS

-Charma

-Gilu

Screeny z gry i nowych opcji:

Bonusy z wypraw - nowa opcja !

Nowy system walki !

Porównywarka Przedmiotów :)

Indywidualne statystyki rozwoju gracza

Misje

Trochę starszy layout ogólny gry

Czy warto u nas zagrać ?

mamy solidny hosting, zero zawieszeń, gra aktywna 24 h na dobe, bugi staramy się szybko wyelminować , a także gra już na rynku jest dostępna od 3 miesiecy, dołącz do gry :)

waleczni.net

Opublikowano

wlasnie zakupilem rubiny konto premium :) dopiero zaczynam grac i szukam gildii. nick w grze: Martynka

mam taki problem ;p mam bron i jak ja zakladam to zamiast mi dodac staty ktore sa w nim to mi odejmuje ;p powinienem miec 400+ pancerzu z eq a mam 93.

Opublikowano

bedzie jakos sklep premium rozbudowany i jakies plany rozwoju gry sa w planach? ;>

gra na wielki plus + polecam!!

sklep będzie rozbudowany, lecz narazie niewiemy w jakie sposoby, więc wszystko przed nami :D

Gra  rozwijana jest cały czas, więc na dodatkowe aspekty w grze nie ma co narzekać bo codziennie coś nowego prezentujemy, warto patrzeć na czat , tam są prezentowane nowości

dziękujemy za opinie

Opublikowano

jak narazie jeden minus ;p nie idzie pokonac bossa w jaskini a do tego mam zadanie nie niego i dupa ;p 3 dni expienia na wilkach ;p proponowalbym co do zadania aby szlo je anulowac i wtedy wskoczylo ze mam innego pokonac 

Opublikowano

Waleczni.net

*Dzisiaj została dodana nowa strona startowa

*Poprawionych zostało kilka pierwszych  bugów związanych z Gildią

*Gdy kliknie się w górnym ekranie na Online dostaje się dostęp do ostatnio zarejestrowanych Gladiatorów

Już niedługo !

- Logowanie/Rejestracja poprzez portal społecznościowy Facebook

- Opcja kuponów (będą rozdawane kupony które są wymianę na dodatki typu honor,złoto,rubiny)

- Dalsza poprawa bugów zwiazanych z gildią

Pozdrawiamy załoga Waleczni TEAM

Opublikowano

ta aktualizacja wprowadzająca te kolorowe paski, przyciski powinna być usunięta bo to w ogóle nie pasuje 

Opublikowano

nie dziala Odswiez misje :)

co nie działa ? , bo nie bardzo rozumiem ?

ta aktualizacja wprowadzająca te kolorowe paski, przyciski powinna być usunięta bo to w ogóle nie pasuje 

aktualizacja jest nie pełna na dzisiaj, jutro większość podstron nabierze nowe blaski do gry , więc wszystko do siebie będzie pasowało :)

Opublikowano

nie ma przycisku Odswiez misje.. 

Zadanie Jaskinie: Pokonaj każdego przeciwnika przynajmniej raz . mam 3/4 i nie zalicza mi Wielka Swinia. zabijam bossa a zadanie ciagle niewykonane ;/

Opublikowano

nie ma przycisku Odswiez misje.. 

Zadanie Jaskinie: Pokonaj każdego przeciwnika przynajmniej raz . mam 3/4 i nie zalicza mi Wielka Swinia. zabijam bossa a zadanie ciagle niewykonane ;/

być może nie chodzi o Wielką świnię, spróbuj pokonać jeszcze raz wszystkich od początku

Już niedługo :

nowy layout , zapowiedź wielkich zmian, nie tylko związanych z layoutem ale także z nowymi przedmiotami (systemem generującym unikalne przedmioty)

post-1097817-0-27896700-1425763773_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

- system tworzenia unikalnych przedmiotów już jest wprowadzony w życie gry

- poprawa znaczna layoutu

- wyelminowane bugi w gildii

- dodane małe usprawnienia do gry

Pracujemy nad :

- Flagi gildii

- Lochy (coś typu gladiatus)

- Najemnicy

niedługo opiszemy nowe postępy :)

Opublikowano

@ref

Przez obecny weekend trwa event 2x więcej rubinów za zakup w sklepie , do tego ruszyliśmy pełną parą do kampania (ala lochy z gladiatusa) , już najemnicy są przygotowanie, niedługo nowe opcje na których będzie mogło się podbijać władzę :))

najnowszy materiał o grze : viawwwgamers.pl

Opublikowano

hmm wszedłem na chwilkę i :

• Trening co kliknięcie odświeża stronę czyt wraca nas na samą górę, trochę irytujące.
  • Zakładanie ekwipunku odświeża stronę plus ekwipunek w D&D jest mało intuicyjny (nie wiedziałem gdzie mam założyć tarcze bądź miecz)
  • Kupowanie nie działa, przynajmniej ja tak sądzę. Kupiłem jedzenie do regeneracji i co? Nie ma o w eq. Dodatkowo brakuje tutaj D&D
  • Wygląd w ogóle nie przypomina żeby gra wiązała się z tematyką gladiatorów

To tylko tak na szybką chwile..

hcq0.png

Opublikowano

hmm wszedłem na chwilkę i :

• Trening co kliknięcie odświeża stronę czyt wraca nas na samą górę, trochę irytujące.
  • Zakładanie ekwipunku odświeża stronę plus ekwipunek w D&D jest mało intuicyjny (nie wiedziałem gdzie mam założyć tarcze bądź miecz)
  • Kupowanie nie działa, przynajmniej ja tak sądzę. Kupiłem jedzenie do regeneracji i co? Nie ma o w eq. Dodatkowo brakuje tutaj D&D
  • Wygląd w ogóle nie przypomina żeby gra wiązała się z tematyką gladiatorów

To tylko tak na szybką chwile..

-Kupione przedmioty/jedzenie przechodzą do paczek.

-Nad treningiem pracujemy, dodamy też multitrening.

-Nad zakładaniem ekwipunku jeszcze aż tak bardzo nie mysleliśmy ale zasugerujemy się twoją wypowiedzią, a co do wyglądu gry staramy się odchodzić od gladiatusa, mamy wiele planów, po zrobieniu kampanii stanie się coś czego nie ma na polskim rynku, i  z pewnościa wieli graczy zaskoczymy, nasz silnik ma tylko szablon gladiatusa(nawet już praktycznie nie) , całą strukrurę kodu i dodatki napisaliśmy sami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...