Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyszłość Diablo 3 - mikropłatności ? ;D

sebastosMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9sbd5k.png

Blizzard wprowadza na serwerze testowym w Azji mikropłatności wraz z aktualizacją 2.2.0.

Na serwerze testowym wprowadzą nową walutę - platynę.

Będzie można ją zdobyć tylko w  jeden sposób ,a mianowicie przekazać pieniążki Blizzardowi.

Za nową walutę będziemy mogli zakupić :

- więcej slotów na postacie.

- więcej miejsca w skrzynce.

- bonus doświadczenia ( o x% zwiększone zdobywane doświadczenie )

- przedmioty z nowym wyglądem ( zmiany kosmetyczne - bonusy zostają bez zmian )

Powyższe zmiany są wprowadzane na serwerze testowym w Azji . Być może w Europie ich nie będzie.

Co o tym sądzicie ? Zakupilibyście coś z nowej oferty Blizzardu ? 

rmoiyq.png

Opublikowano

Jak dla mnie ma to sens. Chcą zarobić jak każdy producent na swoim tytule. Myślę, że to dobry pomysł o ile nie będzie d kupienia żadnych przedmiotów, ale w Polsce nie przejdzie.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie ma to sens. Chcą zarobić jak każdy producent na swoim tytule. Myślę, że to dobry pomysł o ile nie będzie d kupienia żadnych przedmiotów, ale w Polsce nie przejdzie.

dobry pomysł to by był wtedy gdyby diablo było free2play ale gdy ja wydałem na diablo 450zł [podstawka 200zł i dodatek edycja kolekcjonerska 250zł] to chyba dostatecznie dostali 

wiedząc przecie że ja nie sam tak kupiłem więc tak mają około 400zł od gracza i jeszcze im mało

Opublikowano

Robienie p2w z płatnej gry to beznadziejny pomysł. 

Opublikowano

Robienie p2w z płatnej gry to beznadziejny pomysł. 

I tak zawsze znajdą się barany, którzy ślepo kupią w ślepo to co dany wydawca da. ;/ Taka jest polityka Blizzarda poniekąd.

Opublikowano

I tak zawsze znajdą się barany, którzy ślepo kupią w ślepo to co dany wydawca da. ;/ Taka jest polityka Blizzarda poniekąd.

Zgadzam się.

Jeżeli chodzi ogólnie o taką politykę to powiem szczerze że powinno powrócić tak na prawdę moim zdaniem AH lub legendy można było przerzucać do innych postaci na handel bo tak na prawdę szczerze mówiąc trochę mi brakuje tego handlu na d2j... oraz na grach szukania istów hr itp aby można było spokojnie sobie coś zarobić i to było ciekawe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...