Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie na androidzie - WHAFF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WHAFF Rewards jest to aplikacja umożliwiająca nam zarabianie pieniędzy za ściąganie darmowych gier poleconych przez program.
Jak ktoś lubi testować aplikacje to może połączyć przyjemne z zarabianiem. Średnio na samych zadaniach zarabiam 1$ dziennie poświęcając naprawdę niewiele czasu, ponieważ wystarczy, że ściągniesz i włączysz aplikacje, później możesz z nią zrobić co tylko będziesz chciał. Pieniądze można wypłacić np. na Steam, PayPal itd. Wypłaty są bodajże od 10$. Wszystko oczywiście sprawdziłem, pieniądze są wypłacane bez żadnych problemów, a jak ktoś ma wątpliwości może sprawdzić ilość pobrań i ocen aplikacji :)
Jeżeli kogoś to zainteresuje to może wpisać przy rejestracji kod: xyz. Dzięki temu kodowi dostajecie 0.30$ na start lecz jest to coś w postaci refflinku za który ja także dostaję 0.30$, więc to jest wasz wybór.
Słyszałem także o aplikacji CashPirate, podobno działa lecz jeszcze nie testowałem :)

//Na forum istnieje zakaz podawania reflinków (w tym refferal codów) w tematach i postach. Możesz go udostępnić przez PW.

//Razeer123

Opublikowano

Na forum obowiązuje zakaz podawania reflinków w postach i tematach. Możesz je podawać np. przez PW ;)

Aplikacja Cash Pirate działa, tutaj masz temat i potwierdzenie wypłaty:

http://www.mpcforum.pl/topic/1369280-spis-zaufanych-aplikacji-do-zarabiania-na-androidzie/

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Aha rozumiem, dzięki :) nie doczytałem regulaminu, więc jak ktoś chce refflink to piszcie na PW, albo poszukajcie w Google refflink innej osoby parę $ na start zawsze spoko. :D

Opublikowano

pare razy przejechalem sie na takich (darmowym zarabianiu) to ze komus wyplacili nie znaczy ze tobie wyplaca :) .  Najlepsze jest to ze tych ktorych okradna nie przyznaja sie do tego tylko pisza ze im wyplacili :D

Opublikowano

pare razy przejechalem sie na takich (darmowym zarabianiu) to ze komus wyplacili nie znaczy ze tobie wyplaca :) . Najlepsze jest to ze tych ktorych okradna nie przyznaja sie do tego tylko pisza ze im wyplacili :D

Akurat WHAFF i Cash Pirate są godne zaufania. Raczej mniejsze firmy (Mint Coins) sobie na takie procedury pozwalają.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...