Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić sklep w gui skript?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie jak zrobic sklep w gui w skrypcie np po wpisaniu jakiejs komendy otwiera ci sie sklep i w pierwszym slocie jest cukier po kliknieciu na niego dostajesz cukier do eq i zabiera ci np 32 emeraldy, 
ogolnie wiem jak takie coś napisać ale nwm jak zrobic aby po zakupie przedmiotu zabierało graczowi jakas ilosc np emeraldów 

Opublikowano

remove 32 emerald of player's inventory coś takiego chyba ;D

Też myśle aby to jakoś tak zrobić ale jak mam napiane to na sklep to jak zrobić aby po wybraniu jakiegoś przedmiotu zabierało te emeraldy ; c

Opublikowano

­@1361622928-U485574.pngDeejvGaming

format slot 2 of player with gold ingot to run [remove 32 emerald of player's inventory]

wymaga: SkQuery

Mam najpotrzebniejsze dodatki do skript, dzięki mordo jeszcze tylko mam pytanie bo myślałem ze to jakoś zrobie ale nie potrafie ;x 

Możesz napisać przykładową formułke na to, że jak klikne w jakis przedmiot to zabiera te emeraldy,daje efekt np haste 2 i zamyka sklep ; P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...