Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Zostało skradzione konto, gdzie steamguard był włączony

Gość eryk20013kurwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

moje konto zastało okradzione, gdzie posiadałem tylko 1 grę (CS:GO) którą dostałem w prezencie od znajomego. Osoba trzecia (która posiadała dane do mojego konta (hasło i login)) posiadała włączonego SteamGuarda, więc miałem pewność że nic się nie stanie ale jednak się przekonałem) Ta osoba zmieniła e-mail'a, gdzie w tej sytuacji nie mam dostępu do konta. 

PS. Ta osoba trzecia kupiła jakąś grę za 2euro przez kartę kredytową, gdzie chce udowodnić że to jego konto.

Więc teraz pytanie ode mnie, czy jest możliwość odzyskania tego konta? Bo przy pisaniu wiadomości do supportu, proszą mnie o CD Key, tylko że tego CD Key nie posiadam, mam wziąć go od kolegi który wysłał Mi CS:GO w prezencie?

Opublikowano

Ja bym walczył o swoje. Miałem podobną sytuację do Twojej, ale ukradli mi M4A1S Cyrex, Kosę. Napisałem do Supportu - odzyskałem Skiny :)
Także chłopie PRÓBUJ! 

Opublikowano

Dzięki stary, ale nie rozumiem co ja mam wpisać w tym CD Key.. mam wpisać kod który kupywał mój kolega (który wyslał mi CS:GO)?

Ja bym walczył o swoje. Miałem podobną sytuację do Twojej, ale ukradli mi M4A1S Cyrex, Kosę. Napisałem do Supportu - odzyskałem Skiny :)
Także chłopie PRÓBUJ! 

A i jeszcze jedno pytanie, dostałeś kiedy odpowiedz, i pisales do ENG czy PL?

Opublikowano

Pisz zawsze do angielskiego.

Ja dostałem odpowiedz w 2 tygodnie (wiem długo ale warto czekać)

Od polskiego do teraz nie dostałem.

Opublikowano

Co za idiota xDDD takie samo haslo do e-maila jak do konta steam, brawo, brawo

Raczej juz tego nie odzyskasz po straconym e-mailu, ale probuj dalej...

Opublikowano

@Szywacz najpierw opanuj elementarne zasady ortografii, a potem zabieraj się do wyzwania od idiotów.

@topic Pisz do angielskiego supportu, powinni pomoc. Póki co nie podawaj tego CD-KEY'a, po prostu omiń tą opcję.

Opublikowano

steamcommunity.com --> Pomoc, zakładasz konto, piszesz do pomocy technicznej, że ukradli CI konto, podajesz login, email na którym jest konto aktualnie i na jakim było założone oraz dowód zakupu gry, napewno dzyskasz ; ).

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...