Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Anty-bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był gdzieś taki anty-bot że przy 1 wejściu na serwer cię wyrzucało i trzeba było wejść jeszcze raz, mogę prosić o link do niego?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Polecam ci AntiBotUltra.

Mam go na serwerze, działa to w następujący sposób.

Gdy na serwer wchodzi za dużo osób, plugin ten robi analize czy nie są to boty, gdy okazuję się że to są boty, włącza on własną WhiteList'e, do której dodaje osoby będące na serwerze 15 min, a resztę kicka. Potem pokazuje ci, kto ma podobne IP do tego, skąd leciały boty. Gdy jest po ataku, whitelist się wyłącza.

Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam ci AntiBotUltra.

Mam go na serwerze, działa to w następujący sposób.

Gdy na serwer wchodzi za dużo osób, plugin ten robi analize czy nie są to boty, gdy okazuję się że to są boty, włącza on własną WhiteList'e, do której dodaje osoby będące na serwerze 15 min, a resztę kicka. Potem pokazuje ci, kto ma podobne IP do tego, skąd leciały boty. Gdy jest po ataku, whitelist się wyłącza.

Pozdrawiam

Wolę Anti-Bot.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

AntiBot ultra jest gówniany, bo blokuje cały dostep do serwera tak jak - connection throttle.

Dziala jak whitelist'a ;)

@filippop1

Polecam plugin tego Pana, ponieważ to jest najłatwiejszy sposób do ogarnięcia łatwych botów. (Można to ominąć)

Lecz te tępe picze nie ogarniają

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...