Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack do frut ninja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Game Killer, Game Guardian.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Game Killer, Game Guardian.

Żadne takie nie działają,ciężko jest zmienić coś w grach halfbricka.

Przy użyciu GameKiller'a udało mi się tylko włamać na Jetpack Joyride(Pod koniec jest maszyna losująca,zamroziłem wartość szans i mogłem kręcić w nieskończoność.)

Jeszcze tak na marginesie chciałbym dojebać faktem,że Lucky Patcher potrafi zarejerestrować nam Game Killera w wersji 3.11v do pełnej wersji za darmo XDDDDDDDD Zdjęcia już nie daje bo mi się nie chce :P

Na szczęście jest aplikacja która potrafi wszystko przy roocie,na 120 aplikacji tylko jedna odmówiła przy niej posłuszeństwa.

Nazywa się :"Lucky Patcher"

Dzięki Lucky Patcher możemy ściągać patche innych użytkowników(O ile takie istnieją,a nie do wszystkich gier są,jednak z bardziej znanymi nie powinno być żadnego problemu.) jak i zmienić grę do takiego poziomu,że będziemy mogli usunąć reklamy Google z aplikacji czy włączyć coś co polega na tym,że możemy kupywać wszystkie rzeczy w grze dostępne za realne pieniądze bez obciążania naszego konta,po prostu automatycznie transakcja jest niby zatwierdzona gra przyjmuje to jako zakup a my nic nie zapłaciliśmy :D :D

Game Killer nie dorasta Lucky Patcherowi do pięt,zdjęcie z wymienionej aplikacji:

lj9w3h.jpg

I dowód działania :ubr0e0.jpg

RAM PAM PAAAAAAM

RAM PAM PAAAAAAM

RAMPAMPAMPAM

RAMPAMPAMPAM

RAAAAAM PAAAM PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...