Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# A Bol VIP = różnice , czy warto = ktoś pomoże ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka gram juz chyba od pół roku gdzieś na L# może troszeczke krócej , wcześniej grałem na bolu jednakże na free.Moje pytanie brzmi jaka jest różnica jakości skryptów pomiędzy L# a Bolem VIP mówie tutaj oczywiście o OP skryptach typu Xerath , Riven , Syndra , Ahri , ADC itp. Czy ktoś może napisać czy jest jakaś różnica kto używa bola vip bądź też używał L# a teraz na vipie leci ? Czy warto się przenieść, na pewno dużo osób słyszało o tym słynnych banvawe teraz znowu odpadło wiele kont.. Proszę o jakieś odpowiedzi i ciekawe sugestie :)   

HALA MADRID !!!
Budowniczy
Opublikowano

bol vip to to samo co sharp nawet gorszy bo skrypty na tym samy poziomie w sharpie są płatne na BoLu w kwotach 10-70 euro.

Co do banów to zawsze jest możliwość i w obu programach można powiedzieć że jest taka sama.

Opublikowano

Raczej L# przynajmiej przyznaja sie do bledow i daja jakies rekompesty no i niczym sie nie rozni od vip bola ba nawet jest troche lepszy. To co BoL odpierdalał w ostatnim czasie to przekracza ludzkie pojęcie.

Opublikowano

Moim zdaniem L# jest dobrym programem, w niczym nie odstępuje BOL'a VIP, a jest darmowy...

"Słynny Banvawe" był i nie ma co się oszukiwać, ale czy pamiętacie początki BoL'a?

Też był Banvawe...

Więc na Twoim miejscu wybrałbym L# :)

Skrypty są naprawdę fajne, łatwe w obsłudze,

oraz dają ogromną przewagę na legit playerami :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

no wiem no , nie słyszałem zbytnio o bolu co wyprawiają wiem ze wyciekła ta lista osób odpalonych , był też banvawe ale ciekaw jestem który program jest bardziej "oflagowany" i konta są bardziej narażone na bana , no cóż myśle ze darmowe wygrywa w końcu nic nie trzeba płacić a program sam w sobie i skrypty są okey :P Poczekamy zobaczymy co bedzie dalej :) 

HALA MADRID !!!
Opublikowano

no wiem no , nie słyszałem zbytnio o bolu co wyprawiają wiem ze wyciekła ta lista osób odpalonych , był też banvawe ale ciekaw jestem który program jest bardziej "oflagowany" i konta są bardziej narażone na bana , no cóż myśle ze darmowe wygrywa w końcu nic nie trzeba płacić a program sam w sobie i skrypty są okey :P Poczekamy zobaczymy co bedzie dalej :)

Raczej L# jest bezpieczniejszy, jednak pewnie bardziej oflagowany bo łatwiej dostępny ^^

BoL VIP for Ever . Joduska sprzedal liste graczy do Rito

Te teorie spiskowe ^^

BOL PAID > L# > BOL VIP > BOL FREE­

Żadnych argumentów. Również mogę napisać L#>ALL

Take it easy my friend

Opublikowano

Raczej L# jest bezpieczniejszy, jednak pewnie bardziej oflagowany bo łatwiej dostępny ^^

Te teorie spiskowe ^^

Żadnych argumentów. Również mogę napisać L#>ALL

Po co ci argumenty? Skrypty paid sa lepsze, L# i Bol vip sa porownywalne, a bol free to gowno, chcesz jeszcze jakies informacje?

­

Opublikowano

bany rozdają tak czy tak. Ja nigdy nie grałem na L#, żadnych refów jedynie bol. I dostałem przedwczoraj bana na stałe

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...