Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Third person mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to niemożliwe ponieważ wsłuchaj się w głosy graczy, oni grają a kamera jest ustawiona z 3 osoby wiem, że jest możliwość nagrania i oglądania w 3d.

Mi chodzi o grę i błagam nie piszcie mi lol 3d= Smite, zagraj w Smite.... Dla mnie Smite jest ch....e, dlatego, że nie znoszę gier z tematyką tzn. gramy tam bogami.. ja wolę postacie wymyślone bo w Smite wkońcu bogowie się skończą a w Lol'u postacie nie ... A gra na 3d modzie byłaby ciekawym doświadczeniem, wiem, że jest banable ale kto powiedział, że będę grał na PvP ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Głos można nagrać osobno i podłożyć do materiału video... 

No ale jeśli twierdzisz, że nie, to nie będę Cię wyprowadzał z błędu...

Tak jak powiedziałem, nie ma takiego moda...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Głos można nagrać osobno i podłożyć do materiału video... 

No ale jeśli twierdzisz, że nie, to nie będę Cię wyprowadzał z błędu...

Tak jak powiedziałem, nie ma takiego moda...

Czy Ty jesteś za przeproszeniem debilem ? Udajesz ? Czy nie oglądałęś filmiku ? Na podanym przezemnie filmiku jest inny interfejs niż na podanym przez Ciebie, widać kilkanie myszki, a nawet czasem trajektorie, więc szczerze nie mam do Ciebie słów.

Sorry za literówki, ale tak mnie wyprowadził z nerw, że nie trafiam w klawisze. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Czy Ty jesteś za przeproszeniem debilem ? Udajesz ? Czy nie oglądałęś filmiku ? Na podanym przezemnie filmiku jest inny interfejs niż na podanym przez Ciebie, widać kilkanie myszki, a nawet czasem trajektorie, więc szczerze nie mam do Ciebie słów.

Sorry za literówki, ale tak mnie wyprowadził z nerw, że nie trafiam w klawisze.

Wyluzuj, mod jest najprawdopodobniej prywatny i jeszcze nie udostępniony.

Co do Smite to uwierz, w samej mitologii hinduskiej jest ponad 1000 bogów, jak zsumujesz wszystkie mitologie daje to prawie nieskończone źródła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...