Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Cassiopeia? + Rankedy na Mida / Topa.

GunZ1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy można tym wygrywać rankedy tzn. Cassiopeia? Ryze chyba stracił swoją moc już :/.

Ew. jakiś inny champ który jest prosty w użyciu i może pomóc wygrać grę.

BOLe i te sprawy jak najbardziej mile widziane więc jak ktoś by mógł powiedzieć czy Cassio dobra na BoLu teraz to też byłbym happy.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Cassio na L# leci ładnie. 

#Edit: Tylko raz mi pisali że mam skrypty, bo nie umieli trafic we mnie skillshotami (bez evade).

post-386700-0-12048000-1424610832_thumb.png

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Cassio jest dobra, nawet bez bola więc polecam ją jak najbardziej. Swoim ulti może wyccarować TF'a stunując paru typa. Na linii łatwo się nią gra bo wystarczy trafić Q w enemy a potem spamować w niego E i koleś będzie już bez HP. ;-)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, zaryzykuje i zakupie Cassio. Przez kilka miechów skill mi spadł i zamiast wygrać 7 na 3 rankedy w plejsmentach to przegrałem 7 w tych na sezon 5 i spadłem o 10 rang, ale, że ja nie rozumiem co to uczciwa gra, wole to nabić na skryptach :).

518831445005751729602.png

Opublikowano

Dobry wybór  jak grasz tą postacią nie dajesz im życia na lini możesz ich prawie cały czas obijać i zmuszać ich do wycofywania wiec tworzysz sobie przewage ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...