Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Windows zatrzymał to urządzenie z powodu zaraportowanych problemów. (Kod 43)

zenon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj grając w GTA IV gra zawiesiła mi się i zaczęły pokazywać się jakieś różne kwadraciki o różnych kolorach po czym wyskoczył mi blue screen. Po ponownym uruchomieniu komputera na ekranie pokazywały się malutkie zielone kreski. Wiedziałem, że coś jest nie tak z kartą więc wszedłem w menedźer urządzeń i zobaczyłem taki oto błąd: System Windows zatrzymał to urządzenie z powodu zaraportowanych problemów. (Kod 43) 

Proszę o jak najszybszą pomoc :/

Komputer:

AMD Phenom II X4 955 3.20 GHz

Karta graficzna:

Geforce GTX 460

Płyta główna:

Asus M5A87

Zasilacz:

ZX series 650W

Opublikowano

Słyszałem, że są łatwiejsze metody naprawy takie jak odinstalowanie sterowników karty a potem zainstalowanie ich na nowo. Systemu nie mogę sformatować ponieważ mam tam potrzebne rzeczy

Opublikowano

karta w zasadzie do wyrzucenia, kod 43 oznacza praktycznie smierc karty

nie wiem jak to jest w serii 400 czy cierpią na zimne luty chodź wątpie, gdyby tak bylo wkladasz ja odpowiednio przygotowana do piekarnika na jakies 20 min i sprawdzasz czy sa efekty

ewentualnie mozesz jeszcze walnac format i ponowna instalacje sterownikow chodz watpie by pomoglo

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...