Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Aftermath jest lepsze od Infestation (WarZ) ?!

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również jestem  na nie

1.Ciężko jest wejść na jakikolwiek server Np. gdy wchodzę na server wszystko się ładnie ładuje mam koniec i co wywala mnie do menu 

2. bugi za kamerą  takie jakie pokazał bonkol na filmie

3. Optymalizacja to kupa w porównaniu do normalnego ISS a w Aftermath grafika nie jest aż tak piękna a  a chodzi nie powiem jak np mam 40 fps a czuje się jak bym miał 10-15 max 

4. I ogólne bugi

5. Zobaczmy  na start nie dawnego H1Z1  da się grać optymalizacja jest okej i ogólnie jest spoczko a zobaczcie na Aftermath ... brak mi słów podobno za drugim razem miało być dobrze

jak ja na razie w tym momencie mówie że lepszy jest zwykły ISS przynajmniej na razie

Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale ... Po pierwsze porównanie do I:SS'a, obecnego jego stanu, jest totalnym NIEPOROZUMIENIEM! Jak można porównywać jakąś wer. "stres test server pre-alpha"( tak, tak, to nawet nie jest "pelna" pre-alpha). Jak sama nazwa wskazuje, miało to na celu spr. stabilności serwerów, co wszyscy odczulismy, oraz wylapanie większych błędów. Dalej. Mowienie (@bonkol), ze mający dostęp do "pre-alphy" (w innym temacie napisałem jakie trzeba spełnić warunki) i tak nie beda miec dostępu do późniejszych wer. gry i będą musieli ja zakupic jest NIEPRAWDZIWE. Gra będzie calkowicie DARMOWA w wer. finalnej! Jedynie ci, którzy nie spełniają określonych warunków, a chcący grać "juz teraz" będą mogli zakupic odp. pakiety gry, tym samym wspomagając twórców Aftermath. Prawda natomiast jest to, ze obecne klucze/konta nie będą aktywne w wer. pre-alpha i później. Są to klucze/konta do testowania stabilności serwera. Tyle :)

No dobra, tyle narzekania. Skoro temat jest , to trzeba cos napisać ;)

tym bardziej, ze kiedys sam porównywałem WarZ z DayZ mod, za co obrywalem z jednej i drugiej strony :)

Nie będę odnosil się do bugów, glitchów, pracy serwera itp. Nie teraz, nie w tym momencie, no chyba ze porównamy z WarZ z 2012 ;)

- Grafika i wydajność.

Nie wiem co za sprzęt macie w domach, ale Aftermath chodzi u mnie DUZO lepiej niż ISS przy tych ustawieniach. Co przekłada się na wieksza ilosc FPS, przy grafice na maxa. Fakt, że grafika nie powala na kolana. Mysle ze jest to, "złoty środek", rodzaj kompromisu, by nagle nie okazalo się, ze 4 rdzeniowe procesory i karty za 300 euro nadają się jedynie do oglądania menu gry ;)

Zauważyłem natomiast micro frezy, ale tu nie mam zastrzeżeń. W ISS tez, czasami mam. Pewnie to mój sprzęt. Lagi. Mimo małej stabilności serwerów nie zaobserwowalem tego zjawiska (w ISS sporadycznie)

- Interfejs.

Tu szału nie ma. Czysto, przejrzyście i intuicyjnie. Niech tak zostanie, choc mam nadzieję, ze poprawia przenoszenie itemow z "okienka do okienka", z ktorym czasami mialem problem. Jesli porównać z koszmarnym interfejsem DayZ SA, to smialo można powiedziec: "cud miód" ;) Porównując z ISS, wygląda i dziala trochę lepiej.

- Sterowanie

Bez innowacji. Bardzo podobne, jak nie takie samo ;)

C.D.N.

test

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W chwili obecnej również uważam że nie, gra jest dopiero we wczesnym dostępie więc jeszcze się wiele zmieni, ale obecnie gra ma wiele bugów, więc niestety ale na razie nie jest lepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...