Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol obniża spadki fps

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bol pomaga w rozgrywce lecz także korzystającym z tego programu psuje rozgrywki.
Od niedawna mam mega spadki Fps a  ping skacze w c**j wysoko.
jest to na pewno spowodowane bolem, kto ma taki sam problem i go rozwiązał niech napisze jak to zrobił.
Mój speed test
http://www.speedtest.pl/test/103991128

Opublikowano

ping nie ma nic do tego. FPSy owszem. Bo chodzi o draw tych "kółeczek".

Wyłącz je i po problemie.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

jak włączasz skrypt na postać to masz okręgi z range skilli

Opublikowano

Grałem na Bolu prawie rok i to prawda Bol zmniejsza ilość FPS nawert o 60 klatek. Wszystko zależy na jakim skrypcie grasz ale przyzwyczaj się, że min 30 klatek mniej będzie. Testowałem już różne konfiguracje i Bol po prostu tak ma.

Opublikowano

Bol zmniejsza FPS ale jak macie włączone draw czyli te kółeczka, wyłączcie je i po problemie, jak chcecie je mieć to zmniejszcie ich rozmiar(W niektórych skryptach w draw jest opcja zmniejszenia ich taki suwak macie i zjeżdżacie nim z np 2000 do 1) a jeżeli to wam to polecam tego kompa z epoki PRLu oddać już na złom i zaopatrzyć się w nowego..

MEGUSTA

Opublikowano

Bol zmniejsza FPS ale jak macie włączone draw czyli te kółeczka, wyłączcie je i po problemie, jak chcecie je mieć to zmniejszcie ich rozmiar(W niektórych skryptach w draw jest opcja zmniejszenia ich taki suwak macie i zjeżdżacie nim z np 2000 do 1) a jeżeli to wam to polecam tego kompa z epoki PRLu oddać już na złom i zaopatrzyć się w nowego..

Debilom nie przetłumaczysz niech już idą na l# tracić konta :D

Zablokujcie drawings

disable drawings

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSpudgy

A sądzisz że za BoLa nie banują?

Zbanowali mi już 2 konta za niego :)

Więc jeśli sądzisz że nie ma za to banów to prędzej czy później się o tym przekonasz :P

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSpudgy

A sądzisz że za BoLa nie banują?

Zbanowali mi już 2 konta za niego :)

Więc jeśli sądzisz że nie ma za to banów to prędzej czy później się o tym przekonasz :P

Jadę na bolu odkąd został stworzony i bana nie mam więc w czym problem : o ? A na l# juz 5 kont bannable :D

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

Zamiast wyłączać kółka, lepiej po prostu użyć skryptu, który pogarsza ich jakość.

Opublikowano

A ja mam lepszy sposób. Kupcie nowy komputer który uciągnie lola na minimum 100 FPS na najwyższych i po problemie. Wtey załączacie se średnie ustawienia i z bolem macie 100 FPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...