Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz

RoxetGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki polecacie zasilacz do:

-i5 4460

-Msi B85m-e45

-obudowa zalman z3

-karta graficzna R9 270

http://www.morele.net/dysk-western-digital-caviar-blue-3-5-1tb-sata-600-7200rpm-64mb-cache-wd10ezex-479659/(Oplaca sie ?)

-dysk ssd 120GB

-8Gb ram

Napiszcie mi jaki zasilacz do tego i czy oplaca sie kupic ten dysk ? Dysk do 250 zl i 1tb.

Masz pomysł  na stronę internetową, lecz brak ci doświadczenia? 

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

do 2 kart r 9 270 to min 650w ale zamiast tych dwoch lepiej wyjdziesz na jednej porzadnej niz laczeniu 2 slabych, dozuc kasy i kup r9 280x lub r9 290x

Opublikowano

do 2 kart r 9 270 to min 650w ale zamiast tych dwoch lepiej wyjdziesz na jednej porzadnej niz laczeniu 2 slabych, dozuc kasy i kup r9 280x lub r9 290x

smiem zaryzykowac iż nawet na thermaltake smart 530 by polaczyl te karty bez problemu

ale to prawda, lepiej kupic 1 mocna niz isc w cf 2 srednich kart, pomysl o tym ze jeszcze musisz kupic odpowiednia plyte by cf mialo sens

­

Opublikowano

smiem zaryzykowac iż nawet na thermaltake smart 530 by polaczyl te karty bez problemu

ale to prawda, lepiej kupic 1 mocna niz isc w cf 2 srednich kart, pomysl o tym ze jeszcze musisz kupic odpowiednia plyte by cf mialo sens

1. plyte na 2 karty graficzne mam

2. Kupuje ta karte bo kolega ja ma i chwali je

3. Mial przez 2 miesiace te 2 karty w 1 kompie i mu sie dobrze sprawowalo wszystko na 3 monitorach.

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

1. plyte na 2 karty graficzne mam

2. Kupuje ta karte bo kolega ja ma i chwali je

3. Mial przez 2 miesiace te 2 karty w 1 kompie i mu sie dobrze sprawowalo wszystko na 3 monitorach.

można wiedziec co to za plytka? :)

teraz patrzac crossfire 270x (zaznaczam 270x a nie 270) ma sens, koszt niewielki (ok. 1400 zl nowe) a porownywalnie do r9 290x

http://www.reviewstudio.net/1171-amd-r9-270-270x-280x-290-and-290x-crossfirex-2x-3x-4x-review-and-combinations/performance

tylko ze nie wszystkie gry wspieraja cf ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...