Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto bankowe dla młodzieży

kulek000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ING najlepszee, ja zakładałem w ING jak miałem 16 lat, za konto się nie nie płaci, jak np w PKO 3 zł za miesiąc.

Tylko musisz iść z rodzicem i wziąć akt urodzenia :D

zy95qg.png

Opublikowano

A teraz ja głupi uświadomiłem że w moim mieście nie ma tych banków xD

Dobra jeszcze raz 

BGŻ

PKO

które lepsze 

Po co ci bank w Twoim mieście? Załóż sobie w mbanku przez internet, wszystko na necie wypełniasz jedynie kurier przywozi ci papiery do podpisania  B)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Maiłem w ING jak byłem nie pełnoletni to tak żeby nie zabrali 4 zł prowizji trzba było wydawać co miesiąc 50 zł z karty ;p

Opublikowano

Osobiście polecam Ci bank BPH(miałem 14 jak zakładałem), nie pobierają mi żadnych prowizji, wszystkie przelewy szybko dochodzą, weryfikacja SMS, wypłacanie z bankomatów do teraz mam to konto i jestem zadowolony :)

Opublikowano

Polecam w mBanku, chociaż warto porównać wszystkie "ukryte" opłaty np. za kartę, za bankomat itp. Bo często "darmowe" okazuje się płatne po 4-6 zł jak sie wybierze kasę z innego bankomatu. Jeśli chodzi Ci tylko o zakupy w necie to raczej wszystkie banki mają takie płatności bez prowizji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...