Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaner wtf?!

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest z tą postacią?

Od ponad 3-4 miesięcy nie widziałem go nigdzie,na żadnym meczu.Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego nikt mu nie daje szansy?

Aż tak słaby jest w obecnej mecie?

Opublikowano

W Platynie i Diamencie często go widzę i to od kilku miesięcy.

Wczoraj grałem AP Skarnerem vs Riven, wygrałem linię 5 do 0. Bardzo mocna postać na topa lub mida. Jako jungler radzi sobie średnio.

Fakt przed nerfem był to OP Champion, który przez lata był ukrytym OP pickiem. Teraz jego przeliczniki to śmiech na sali.

Czekam na te buffy dla tanków.

Opublikowano

Po prostu, odpadł z mety, jest teraz słabszy niż był kiedyś. Tak po prostu jest, Urgotem też nikt nie gra.

Urgota ostatnio duzo razy widzialem i nawet coś tam robił. Jeśli chodzi o skarnera to swietnie sie sprawuje na duo line

Opublikowano

Nadal silny, aczkolwiek przy określonych team compach. Meta mu nie jest obecnie wygodna. Dobrze działał jako anty antycarry.

Opublikowano

DZiś grałem z nim na enemy  :ninja: . WE dwoch padali na gangu  B)  . Postaci nie znam aż tak dobrze ale taka średniawa. Nikt tym nie gra od wiekow ;x 

Opublikowano

Ma bardzo mocne early przez co pokonuje dużo toperów i miderów. Za to Late ma słabe, jako tank nadaje się do łapanie ADC lub APC.

Nie pisz, że nie grana bo ja go często widzę jako junglera. Najlepszy jest jednak na linii nie tylko, że mocny to jeszcze 500 movement speed bez butów robi swoje.

Opublikowano

Ma bardzo mocne early przez co pokonuje dużo toperów i miderów. Za to Late ma słabe, jako tank nadaje się do łapanie ADC lub APC.

Nie pisz, że nie grana bo ja go często widzę jako junglera. Najlepszy jest jednak na linii nie tylko, że mocny to jeszcze 500 movement speed bez butów robi swoje.

Stary,oglądając Gosu,Nerve,Voyboy'a czy też Kubona może raz na dwieściepięćdziesiąt gier widziałem Skarnera w jungli.Nawet z mojej perspektywy widzę go baaaaardzo rzadko :/

Opublikowano

Ja go widuje co 10 grę. W jakiej dywizji jesteś, na low elo pewnie mało kto go ogarnia.

'Mało kto go ogarnia'

tsaa,jakby był najtrudniejszym junglerem do ogarnięcia...

Opublikowano

Wczoraj miałem go na rankedzie, prawie wyccerował enemy.

Kumpel go miał przez 2 dni chyba z 8 razy - Potwierdzone info.

Więc co ty gadasz? Po prostu na niego nie trafiasz.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Selfie gdyby ludzie go ogarniali to by ze mną wygrywali na linii, po drugie znali by się na buildach a po trzecie carrowali gry. A dobrego skarnera dawno nie widziałem poza mną.

Opublikowano

Selfie gdyby ludzie go ogarniali to by ze mną wygrywali na linii, po drugie znali by się na buildach a po trzecie carrowali gry. A dobrego skarnera dawno nie widziałem poza mną.

Teraz go widzisz bo jest w rotacji :|

Opublikowano

Skarner nadal ma potencjał, grając nim wczoraj w jungli z ap runami i tanky masteriesami orałem wszystkich i wszystko. W + R + Q = kill. Skarnerem mało kto gra ostatnio, może wróci znów do mety na następne patche. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...