Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Występujące crashe

ZI0M3Xpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem z lagami juz rozwiązałem ale jak na złość teraz pojawiają się ciągłe crashe, co jakies 10min wywala do pulpitu.

Internet 150

Komputer ram 3,1gb, procesor intel pentium Dual Core E6300 2.80 karta graficzna ATI Radeon HD 4300 512 mb

Opublikowano

Słaba karta graficzna może być tą przyczyną. Ale możesz spróbować zrobić reinstall skilla i oczyszczenie komputera jakimś programem np. CCleaner :)

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Słaba karta graficzna może być tą przyczyną. Ale możesz spróbować zrobić reinstall skilla i oczyszczenie komputera jakimś programem np. CCleaner :)

dobrze mówi zainstaluj skilla na nowo i programem CCleaner przeczyść komputer i napraw błędy systemu to po wino pomóc .  :)

a jeżeli dalej będziesz miał crash to wina na 100% będzie internetu może być awaria itd bo mi np też się crash robił po paru godzinach naprawy awarii internetu wszystko śmiga jak należy pozdrawiam .  :) 

Opublikowano

Zazwyczaj czytam przy takich pytania odpowiedzi typu "przeczyść sobie programem CCleaner!", ludzie, nic to nie daje, chyba że chce sobie zwolnić miejsce na dysku w wypadku gdy nie czyści regularnie dysku itp.. Skoro mu odpala grę to nie może być wina zawalonego dysku czy rejestru. We wstępnej diagnozie problemu radzę sprawdzić, czy SKILL nie koliduje z innymi programami czyli ścierwem włączonym podczas gry. Wyłącz wszystko co zbędne czyli wszystko prócz SKILLa i sprawdź czy działa. Tak samo wyłącz antyvirka na czas sprawdzenia. Spróbuj ustawić grafikę na najniższą, nawet możesz zmienić rozdzielczość na niższą choć nie sądzę, że to byłoby przyczyną crash'u. Po tym daj znać czy dalej wyskakuje, a jeśli tak to obczaj w tym okienku czy podaje kod błędu.

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Nic to nie dało, wyłączyłem wszystko co się dało antywirusa też.A z tym crashem to jest tak, że albo nic niewyskakuje albo wyskakuje okienko crash report i tam niema żadnego kodu.Raz wyskoczyło mi okienko z jakimś kodem ale to było pare dni temu i niespisałem kodu. :(

Opublikowano

Nic to nie dało, wyłączyłem wszystko co się dało antywirusa też.A z tym crashem to jest tak, że albo nic niewyskakuje albo wyskakuje okienko crash report i tam niema żadnego kodu.Raz wyskoczyło mi okienko z jakimś kodem ale to było pare dni temu i niespisałem kodu. :(

Ja bym na twoim miejscu napisał do suportu :( 

To dziwne, jak trudno wywołać echo w najbardziej pustych głowach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...