Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta a pewność.

Nowix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupić konto takie aby tylko grac spokojnie 30lvlek parę postaci.

I tu moje pytanie czy macie jakieś sprawdzony sposób czy coś na kupowanie kont kupował ktoś?

Bo przecież można łatwo odzyskać nawet po zmianie mailu.

Chyba ze by poprosić o wszystkie dane jakie są do tego potrzebne.

Na na te chwile jak spojrzałem na allegro zwróciło moja uwagę coś takiego.

http://allegro.pl/league-of-legends-konto-fajne-skorki-i5102456421.html

Chciałbbym usłyszeć waszą opinie na ten temat.

Pozdrawiam i proszę o wypowiedzi.

nowix flovers girl.png

Opublikowano

Nigdy nie masz 100% pewności, że sprzedający Cie nie oszuka.

Może on sobie przywrócić konto po dniu, miesiącu, czy roku.

Musisz po prostu liczyć, że trafisz na uczciwego sprzedawce.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Gosc wyraznie napisal ze daje pasy do emaila itp. Wiadomo moze te konto odzyskac.Ma takze pozytywne komentarze jak 30zl za takie konto to tylko brac bo wartosc jednego skina jest warta wiecej niz 30zl Jesli cb wykiwa to nie ma sensu klocic sie o 30zl i pisac do allegro albo isc na policje bo wiecej stracisz niz zyskasz zwlaszcza ze ty tez wtedy lamiesz prawo poniewaz zakup kont jest nielegalny blablabla Ja bym brał bo 30zl to nieduzo

Opublikowano

Co z tego ze poprosisz goscia o dane, jak i tak on ci moze podac złe.

Nie ma zadnej pewnosci, gosc moze i odrazu to konto zabrac i wystawic 2 raz wiec musisz liczyc na to ze albo gosc o tym nie wie ze moze je odzyskac po oddaniu maila albo jest uczciwy (co sie rzadko zdarza)

Jesli za 30zl, to jednak to nie jest majątek, no ale głupio byloby stracic to konto po wbiciu dywizji, zakupieniu tam skinow, run czy sporej ilosci postaci.

Opublikowano

Najlepiej kupić na jakiejś zagranicznej stronie typu elitepvp albo lolsmurfs. Na allegro nie ma zbyrmt dużo zaufanych ludzi, pazerniacy scammuja nawet na małe kwoty.

Opublikowano

W tym roku kupiłem jedno konto. Sprzedawca też pisał, że poda wszystkie dane. Podał też facebooka, ale co z tego jak po kupnie nie pozwolił mi zmienić maila na swojego a z tym zmienić hasło na swoje... Dobrze, że konto zostało zbanowane.

Opublikowano

Jeśli nie jesteś pewien to wpisz w google " lol lvl 30 accounts" . Jest pewna stronka, pierwsza która Ci wyjdzie. Tam można bez obawy kupić 30lvl unranked. Tylko ceny są wyższe bo po 30 dolarów.

Pomocnik
Opublikowano

Ja bym brał, nawet jeśli stracisz trzy dychy to nic, a konto jest warte więcej niż te 30 zł więc opłaca Ci się jak na moje oko. Tylko nie ładuj w to konto żadnych rp przez jakiś czas :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...