Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haloówki, czy sie beda slizgac na hali

Marock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Im więcej kauczuku w podeszwie tym but jest elastyczniejszy i nie ślizga się na powierzchni, lecz wiadomo im więcej kauczuku w bucie tym droższy jest jego koszt, większość trampek made in china, posiada więcej plastiku z domieszką sztucznej gumy, co sprawia że but jest sztywny i reaguje z powierzchnią jak z lodem. Te buty które pokazałeś, są solidne i zawierają dużą ilość kauczuku tak więc zapewne nie będziesz się ślizgał na hali.

Kolejnym pytaniem polega na tym jakie podłoże ma hala sportowa, gumowe, drewniane  czy inne tworzywo, również zależy czy będziesz się na nim ślizgał.

Opublikowano

Prawdopodobnie tak, bo jest to najgorsza (podrobka) wersja mercuriali. Oryginalne noszą nazwę victory, a nie vortex. Victory na 100% sa lepsze i wygodniejsze.

Opublikowano

Słuchaj, z mojego doświadczenia podeszwa buta nie ma aż tak dużego znaczenia.

Miałem kilkanaście halówek, różne podeszwy i może było czuć delikatną różnicę.

Najważniejsza jest powierzchnia na której grasz ... Są hale złożone z małych listew drewnianych(koszmar) oraz powierzchnie ala "gumowe".

Nawet jak grałem z najlepszą podeszwą i najlepiej trzymającej się do powierzchni to i tak się ślizgałem bo na hali była drewniana...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...