Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

adi24093

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w silverze 2 majac 55 wygranych i około 250h w grze, a nie moge awansowac bedac najlepszym w prawie kazdej grze.Teraz wygrałem 7 gier pod rząd z czego 6/7 byłem pierwszy.Czy coś jest ze mną czy z grą, że nie mogę awansować ?

Opublikowano

Byłem dziś jeszcze w s2. Wygrałem 6 turniejów pod rząd, potem przegrałem i wygrałem a grałem z s1 i awansowałem co jest dziwne. Miałem wtedy 55 wygranych turniejów a przegrana w cs go nie ma nic do rangi. Liczą się MVP, wygrane rundy i twoje kille/dedy. Staraj się mieć powyżej 4 MVP co turniej.

Opublikowano

Silver 2 to problem nie tylko dla ciebie

Sam nie mogę z niego wyjść mimo dobrych wyników ostatnio z klanem rozegraliśmy 20 gier z czego 17 wygranych i nic nikt z nas nie awansował :)

Opublikowano

w silverze tak jest. Bardzo cięzko awansowac ze względu na to, że nie możesz teraz spasc. Musisz miec przewagę winów nad losami, w okreslonym czasie, aby wspiąć się wyżej. :)

Opublikowano

Polecam grać z kolegami! Wydaje mi się, że to jest najlepsze rozwiązanie :)

To dziwne, jak trudno wywołać echo w najbardziej pustych głowach.

Opublikowano

Polecam Ci grać dalej, ten system jest trochę upośledzony.. Ja np. mam przegranych 95 meczy i mam rangę Nova IIII, zależy to też od skilla, kerowania i punktów na koniec gry, jest również wiele innych aspektów..

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...