Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Którym klubem zacząć karierę menedżera?

Patrykoshakuhak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam od siebie bogate kluby, dzięki czemu lepiej odnajdziesz się na rynku, gdzie pozyskanie zawodników niekoniecznie jest takie łatwe i tanie - Barca, Real, Manchester... najwyżej sprzedaż z nich zawodników i zrobisz sobie swój klub, a kasy będzie sporo, niż jakbyś zaczynał QPR. :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Pewnie, że tak.Ja wole iść inną drogą.Bierzesz 4 ligowca Angielskiego i pniesz się do góry.Zbierasz kaske i kupujesz łowce talentów 5/5 i wysyłasz.Tą drogą w niedługim czasie będziesz mieć całą 11 samych swoich zawodników którzy overal mają 70-80 i 16 lat.Po paru sezonach masz mega skład liga mistrzów, lider w Bpl jedynie co jest kiepskie to stadion się nie zmieni;/

Polecam także kupić parę gwiazd którę mają duży przyrost siły sam mam w swoim zespole holender  Zivković miał 69 na początek teraz po paru sezonach grania u mnie ma 92 overala drugim takim graczem to Youri Tielemans czy jakos tak jego overal jest jakos +70 i aktualnie ma 91 u Mnie.A resztę mam ze szkółki aa jedynie Thiabouta Courtoisa kupiłem teraz jego Overal jest 94 a Ronaldo właśnie zakończył karierę w Szachtarze Donieck mając 39 lat.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ja tam polecam grać klubem któremu kibicujesz w rzeczywistości. np. Ja zawsze gram FC Barceloną.­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Zaczynanie bogatym klubem ma to do siebie, że i zawodnicy i budżet jest na wysokim poziomie, to, że sprzedasz jakąś gwiazdę, a na jej miejsce sprowadzisz nową (bo pieniędzy na to Ci starczy) nie da Ci wiele przyjemności. To takie granie, po to aby grać i aby mieć w klubie nowe gwiazdy co 2 sezony. Ja tam jak @MaX095 wolę iść ciekawszą i trudniejszą drogą. Tam trzeba chwilę pomyśleć, zastanowić się czy warto, czuję się tę presję i to, że jest się prawdziwym menadżerem. Dlatego wybrałbym jakiś zespół z niżesz ligi (tutaj proponuję Anglię). Mógłbyś zacząć np. Doncaster Rovers.

Opublikowano

A jak zaczne jakims klubem z 2 ligi hiszpanskiej to bd git ? @MaX095

Oczywiście.Tylko tak jak mówię tutaj wystarczy sezon i jesteś już w 1 lidze a na to w lidze Angielskiej potrzebujesz dobrych parę sezonów.Chyba, że BBVA  to Twoje klimat to wtedy jak najbardziej ;)

21f0dgn.jpg

Uczeń
Opublikowano

Według mnie najlepszym rozwiązaniem jest wybranie słabszego klubu, tak jak wcześniej było mówione lepiej grać 4 ligowym zespołem niż granie super extra 1ligowcem. Wybierz sobie poziom trudności dostosowany do twojej gry, będziesz awansował i spadał, tak będziesz dłużej grał.

2ex68e9.gif

Opublikowano

Gra bogatymi klubami szybko się nudzi.

Czasem lepiej zacząć grę klubem znajdującym się w 3-5 lidze i dojść nim na sam szczyt.

Ewentualnie klubami, które znajdują się w najwyższej klasie rozgrywkowej danego kraju, ale nie mają osiągnięć na arenie międzynarodowej, np. Zenit, CSKA.

Wtedy gra staje się o wiele ciekawsza.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...