Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić komendę /zglos ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak zrobićkomendę /zglos tak aby po wpisaniu komendy /zglos {nick} {powod} do pliku txt na serwerze zostałby dodany wpis np:

21 luty 2015 14:55 [Henio15 - ten typek ma killaure! ]

23 luty 2015 11:43 [Andrzej07 - xray ]

itp. czy jest taki plugin czy coś?

I tak żeby nie można było spamować tą komendą np można np 5 dziennie zgloszen wyslac itp.

eJwLLi0qy0zMUbBScM_MSclMBTJ8SpOzK51y8pOz
Opublikowano

Witam

Jak zrobićkomendę /zglos tak aby po wpisaniu komendy /zglos {nick} {powod} do pliku txt na serwerze zostałby dodany wpis np:

21 luty 2015 14:55 [Henio15 - ten typek ma killaure! ]

23 luty 2015 11:43 [Andrzej07 - xray ]

itp. czy jest taki plugin czy coś?

I tak żeby nie można było spamować tą komendą np można np 5 dziennie zgloszen wyslac itp.

Łap mój skrypcik:

variables:
    {zglos.%player%} = false

command /zglos [<text>] [<text>] [<text>]: trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: if arg 3 is set: if arg 1 is "gracz": if {zglos.%player%} is false: wf "%player% zglosil gracza %arg 2% powod: %arg 3%" to "plugins/Skript/scripts/Zgloszenia.yml" send "&6%player%&2 zglosil gracza &c%arg 2% &2powod:&f %arg 3%" to all ops send "&2Wyslano zgloszenie!" to player set {zglos.%player%} to true wait 30 seconds set {zglos.%player%} to false else: send "&cMozesz wysylac zgloszenia co 30 sekund!" to player if arg 1 is "blad": if {zglos.%player%} is false: wf "%player% zglosil blad: %arg 2% %arg 3%" to "plugins/Skript/scripts/Zgloszenia.yml" send "&6%player%&2 zglosil blad:&f %arg 2% %arg 3%" to all ops send "&2Wyslano zgloszenie!" set {zglos.%player%} to true wait 30 seconds set {zglos.%player%} to false else: send "&cMozesz wysylac zgloszenia co 30 sekund!" to player else: send "&2Zglaszanie gracza: &6/zglos gracz <nick> <powod>" to player send "&2Zglaszanie bledu: &6/zglos blad <blad>" to player else: send "&2Zglaszanie gracza: &6/zglos gracz <nick> <powod>" to player send "&2Zglaszanie bledu: &6/zglos blad <blad>" to player else: send "&2Zglaszanie gracza: &6/zglos gracz <nick> <powod>" to player send "&2Zglaszanie bledu: &6/zglos blad <blad>" to player else: send "&2Zglaszanie gracza: &6/zglos gracz <nick> <powod>" to player send "&2Zglaszanie bledu: &6/zglos blad <blad>" to player 

Jest to mój prywatny skrypcik z serwera więc zanim go użyjesz wyedytuj kolorki i tekst :) potrzeba do tego wtyczki skriptplus czy jakoś tak. Coś się zdupiło w kodowaniu forum, chyba ogarniesz :)

on komand "/zglos":

send "zgloszenie wysuano"

Twoja mama

@DoriiSuperPies Twoja odpowiedź jest jedynie spamem (bez sensu + ortografia)...

Mogę jak chcesz napisać Tobie na to plugin :) Jak co to pisz śmiało :)

Po kiego grzyba kolejny plugin na 15 linijek?

wyssij mi bąka z pizdy

Cie robił

­

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

@DoriiSuperPies Twoja odpowiedź jest jedynie spamem (bez sensu + ortografia)...

Mogę jak chcesz napisać Tobie na to plugin :) Jak co to pisz śmiało :)

A dla mnie napiszesz ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...