Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Zarabianie w internecie - Poradnik PDF

Mikihisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Poradnik - Zarabianie w Internecie
Metoda kontaktu:

email : zarabiajmy@op.pl

gg - 53040083
Opis rzeczy: 

Mam na sprzedaż poradnik dotyczący Zarabiania w Sieci. Został on napisany w całości przeze mnie. Zawiera on opisy wielu metod zarobkowych, dokładny ich opis oraz wiele tzw. nisz na start. Stawki jakie jesteś w stanie osiągać po przeczytaniu tego poradnika oraz dołożeniu summienności i zaangażowania mogą wynosić nawet 100$ dziennie. Wszystko zależy tylko i wyłącznie od Ciebie i od niszy (pomysłu) jaką promujesz.
Oczekiwana/oferowana cena: 20zł payU, 20zł PayPal, 30zł psc (cena zamiany złota z PSC na PayPal wynosi ~4zł lecz przy płatności PSC wymagam troszkę więcej)
Zdjęcia/inne informacje: więcej informacji znajdziesz w mojej aukcji na allegro :) w razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu drogą emailową lub na komunikatorze GG. Na mpc nie wchodzę zbyt często więc PW raczej odpada :)

Allegro :

http://allegro.pl/show_item.php?item=5115833762

click

--

Opublikowano

Nie polecam zakupu tego "poradnika", dorobienie się 200$ na poradniku za 20zł, do tego nisza za 20pln, jak to brzmi? ;)

brzmi jak brzmi. Poradnik za darmo nie udostępie, gdyż napracowałem się pisząc go. A nisza za 20zł? Ktoś wyciągnie z niej 20zł, inny 20tys.

200$. nie wiem czy sam zarabiasz na np PPI czy PPA, ale na serwisach tego typu nie jest to wielki wyczyn. Nisza + strona + wypozycjonowanie jej = $ za darmo :)

--

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...