Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o MuczaczosLive

Tazzik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ludzie. Co sądzicie o streamerze @MuczaczosLive ? Jak myślicie jest jednym z lepszych midlejnerów w Polsce? 

I nie piszcie, że gra on ciągle Teemo bo tak nie jest.

Tutaj wstawiam wam filmik jak w 3 sezonie MuczaczosLive ograł Nervariena i nie mówcie, że zwykła akcja czy coś bo naprawdę ładnie to zagrał, nawet podobno sam Nervarien mówił, że ładnie go ograł. Myślę, że Muczaczos niedługo wbije challangera.

Opublikowano

najlepszych midlejnerów w Polsce ? nie jest nawet w top 10 czy 15 chociaż titosikiem dobrze gra.

mógł bym tak powiedzieć w sezonie 3/4 gdzie bardzo dobrze grał ale teraz skill mu spadł.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Ale nawet jeśli jest w tym top 20 midlejnerów to i tak jeden z lepszych w Polsce, zobacz jak gra Lux Ziggsem czy też Velkozem jak ora.

Opublikowano

Ostatnio przestałem go oglądac bo przeniosl sie na hitboxa to znalazlem sobie nowych streamerow ale znow sie pojawil na twitchu

i jak uslyszalem ze puszcza dalej ta muzyke z wonderlandow i srandow to odechcialo mi sie. nie lubie takiej muzyki zbytnio,

Opublikowano

Jeden z lepszych graczy w Polsce. Ora praktycznie wszystkimi postaciami, a wygrać na jego Teemo to tylko Chuck Norris potrafi. Ograł Bjergsena na SoloQ

Świetny streamer i spoko osoba, polecam wszystkim!!!

Opublikowano

@Eryk Nie wspominając, że jak grał na Nervariena to on tą Ahri nie mógł nic zrobić. Bjergsen ile miał 0-8 na Muczaczosa?

Zdecydowana dominacja nad tymi dwoma panami. Bjergsen załamywał ręce i przeklinał pod nosem na małego Teemo :)

Tego z Nervarienem nie widziałem, bo to było późno w nocy

@down

nie będzie

Opublikowano

imo gra przecietnie , gralem na niego i z nim i powiem ze wolalem grac przeciwko ;d 

@offtop lvl smurfa aktualnie d3 chcialby ktos ss jak oram bobow na polskim serwerze ? :D

Opublikowano

Wow pokonał bjergsena na soloq a co to za wyczyn co do nervariena tez nic specjalnego dlatego ze w sezonie 4 i jak 5 nie popisuje sie zadnym skillem

w sezonie 3 jak nerva by wskoczyl na swoja nidalke na mida to spokojnie by zaoral jego titosa. jak byl top 5 chall na EU polen czy EUW. co do bjergsena

nic specjalnego na soloq go zaorac. bo tam sie nie mysli i gra dla funu raczej jak by wskoczyl na meczyk taki lcsowy to bjergsen spokojnie by go zaoral.

Opublikowano

hujowy ten strim

Szukałem ale nie znalazłem, może ktoś zapodać linka do tego gdy muczaczos leje bjerga ?

zaraz ja cie zleje lamusie

JQ88oYy.png

Opublikowano

Ta akcja ktora tu pokazales to nic wielkiego. Ja tez potrafie zdodgowac skille ahri fleszem...

Nie znam zbytnio muczaczosa, ogladalem go czasem w s3 jak gral teetoo nic wiecej

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Lol, nie wiem co ty tutaj widzisz specjalnego.

Prawda, są to pro gracze, jednak każdy kto ogarnia teemo może tak zrobić więc nie jaraj się tak.

Typa nie oglądam, ale popatrze na jego streama. Zobaczymy - link proszę.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...