Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecacie nowy pakiet z pukawka.pl?

xWatx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ten hosting jak każdy. 

Dlaczego?

- Dobre proponowane oferty i pakiety slotowe

- Hosting posiada najlepsze maszyny.

- Dużo bajerów ze strony panelu klienta.

- Łatwy panel klienta

- Brak awarii hostingu.

- Hosting jest tani i dobry na swoje możliwości

Decyzja należy kolego do Ciebie. 

@Edit @Degistive Taką opinię piszę prawie każdy. ;) Hosting jest najlepszy według mnie, nie dla każdego przypasuje. 

Opublikowano

@Lord Asasin Tak mówisz?

To tak mam maszyne z ich serwera: 

Dobre proponowane oferty i pakiety slotowe. - Gówno prawda oferty to ściema i lecą na kase.

Hosting posiada najlepsze maszyny. - Najlepsze maszyny? Gówno prawda no limited ram a sprawidziłem z moim koreańskim hackerem i tak naprawdę jest dodane 4 GB ? Więc ściema goni ścieme.

Dużo bajerów ze strony panelu klienta. - Bajerów żadnych nie ma lol?

Łatwy panel klienta. - Tutaj się zgodzę.

- Brak awarii hostingu. - Awarie co chwilkę są.

Hosting jest tani i dobry na swoje możliwości. Tani i same ściemy.

@Lord Asasin Mam serwer i testuję i mówię same fakty... Więc wybacz ale prawda boli.

@Edit Nie ma to jak dobry atak w moją strone ;) Takie zdanie mam i go nie zmienię. Takie posty na pw do mnie proszę.

Kappa.

Opublikowano

Sam miałem jakiś czas temu serwer na Pukawce i powiem tyle:

Twój serwer, będzie stał wraz z innymi serwerami na 1 maszynie, co sprawia że co jakiś czas będziesz miał lagi na serwerze, lub też inne problemy związane z atakami na serwery. Miałem i odradzam Pukawkę, podczas ataku Ddos nie działa konsola, a o wgrywaniu bądz edycji plików już nie wspomnę. Miałem tam serwer pół miesiąca i się wyniosłem, bo to co się tam wyprawiało było chore. 

Dodatkowo oferta bez limitu ramu lub inne ? dobre dostaniesz maszynę, gdzie maxymalnie możesz przydzielić 4-8GB ramu i to ma być bez limitu ramu ? :D

Jeśli planujesz postawić dobry serwer, to polecam wykupić VPS z OVH.pl. Mam tam już kilka swoich serwerów i żadnych problemów z atakami czy ograniczeniami

bez reklam

Opublikowano

Nie polecam wogule Pukawki tak jak @Degistive mowi.

U mnie byly co chwile problemy techniczne bo serwer ich glowny mial problemy ale ze przez 7 dni nie moglem nic zrobic i do mnie pisali ze to z mojej winy all.

Lepsza oferte bedziesz mial na craftserve.pl

Opublikowano

Nie polecam, pukawka pisze że no limit a tak na prawdę jest 4GB i jestem zdenerwowany.. 

@Lord Asasin Tak mówisz?

Dobre proponowane oferty i pakiety slotowe. - Gówno prawda oferty to ściema i lecą na kase.

Hosting posiada najlepsze maszyny. - Najlepsze maszyny? Gówno prawda no limited ram a sprawidziłem z moim koreańskim hackerem i tak naprawdę jest dodane 4 GB ? Więc ściema goni ścieme.

@Lord Asasin Mam serwer i testuję i mówię same fakty... Więc wybacz ale prawda boli.

Sam miałem jakiś czas temu serwer na Pukawce i powiem tyle:

Twój serwer, będzie stał wraz z innymi serwerami na 1 maszynie, co sprawia że co jakiś czas będziesz miał lagi na serwerze, lub też inne problemy związane z atakami na serwery. Miałem i odradzam Pukawkę, podczas ataku Ddos nie działa konsola, a o wgrywaniu bądz edycji plików już nie wspomnę. Miałem tam serwer pół miesiąca i się wyniosłem, bo to co się tam wyprawiało było chore. 

Dodatkowo oferta bez limitu ramu lub inne ? dobre dostaniesz maszynę, gdzie maxymalnie możesz przydzielić 4-8GB ramu i to ma być bez limitu ramu ? :D

Jeśli planujesz postawić dobry serwer, to polecam wykupić VPS z OVH.pl. Mam tam już kilka swoich serwerów i żadnych problemów z atakami czy ograniczeniami

Nie polecam wogule Pukawki tak jak @Degistive mowi.

U mnie byly co chwile problemy techniczne bo serwer ich glowny mial problemy ale ze przez 7 dni nie moglem nic zrobic i do mnie pisali ze to z mojej winy all.

Lepsza oferte bedziesz mial na craftserve.pl

Jeżeli mieliście problemy to udowodnijcie to.

Posiadaliście tam serwer ? też zróbcie ss i zobaczymy ( z datą wykupu pakietu)

Ja posiadam aktualnie na pukawce:

Cs 1.6

Sampa

Minecraft Bez limitu Ram (43 sloty )

BungeCord (13 slotów)

TeamSpeak3 (10 slotów)

i wczoraj jeszcze tetsowałem 24h bez limitu ram i slotów

Posiadam u nich serwery od dawna ( pierwszy serwer cs 1.6 od 19.04.2012) i nie miałem większych problemów, ostatni mój problem był z bungecord ( źle skonfigurowałem, ale i tak pomogli - chociaż nie musieli ) hosting jest ceniony na tym forum w spisie hostingów był najlepiej oceniany w ankiecie ( która została usunięta) więc nie wypisujcie bzdur.

Ps. Hosting polecam (lepszy oczywiście ovh) psoiadają najlepsze oferty a maszyny ulokowane w warszawie w data center ATMAN

@Degistive

@Lord Asasin Tak mówisz?

1.Jeżeli to ściema i lecą na kasę - udowodnij!

2.Co mają limity ram z najlepszymi maszynami ? Nic więc naucz się czytać!

3.Co do bajerów to są najwyraźniej nie sprawdziłeś wszystkich opcji (zalecam kupić okulary )

4.Łatwy panel klienta i dobrze że tu się chociarz zgodziłeś z Lord Assasinem

5.Powiedz mi jaka awaria była ? ( z tego co mi wiadomo pukawka nie posiadała żadnych awarii ostatnio a serwery moje działają stabilnie od startu)

6.I znowu napisałeś ściemy (jakie i prosił bym o udowodnienie)

Byłeś w stanie takie bzdury napisać to teraz odpisz na moja wypowiedz!

14iq0zn.jpg

Opublikowano

Nie polecam, pukawka pisze że no limit a tak na prawdę jest 4GB i jestem zdenerwowany.. 

32 GB

isrzjm.jpg

+ Dobrze skonfigurowany serwer nigdy nie zużyje ponad 20 GB

Sieć serwerów Minecraft IP: nstorm.maxc.pl

Opublikowano

@..Xayanix.. - Właśnie o tym mówiłem!

@Degistive zapewne posiadał serwer na pukawce lecz nie potrafi prawidłowo dopasować modyfikacij i nie zwracał uwagę na kompatybilność modów // zajrzyjcie u niego w profilu do tematu z jego serwerem to się zdziwicie co on tam wydziwiał :D

30% Modyfikacji zbędna na jego serwie !

14iq0zn.jpg

Opublikowano

Pukawka nie jest taka zła, ale osobiście zawsze jak coś porządnego stawiam to jedynie na hostingach dedykowanych lub ewentualnie VPS. Pukawka jedynie dla mnie ma dobry support, elastyczność, reszta jak na innych :)

Opublikowano

Pukawka ? - 65 %

Enderchest ? - 85 %

/ | : Pomogłem?? \ | :

/ | :     Zostaw      \ | :

/ | :                   \ | :

::: GoldPlazma

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pukawka: Stabilne serwery, szybka pomoc w panelu.

Enderchest: Stabilne serwery, wiele bugów, ale i tak go polecam.

/ | : Pomogłem?? \ | :

/ | :     Zostaw      \ | :

/ | :                   \ | :

::: GoldPlazma

Opublikowano

Autor tematu już od dawna ma bana permanentnego, więc temat trafia do kosza. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...