Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAVIAs2 Zarobek

kVkis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym zapytać o SPRAWDZONE porady zarobku na serwerze Ravia s2.

Posiadam 36lv. gram WP, mam bojowca. Skille: CZAROWANE M2 - STRACH M2.

EQ:

FMS+9 śr.31/5b +2xKD+5

EBO+9

Zbroja 18lv. +8

5kątna +7

Hełm(1lv.)+6

Bransoletka(1lv.)+6

Skórzane+4/4b

Naszyjnik(1lv.)+6

/// mogę coś zmienić w eq do 40kk.

Opublikowano

Możesz bić Metiny, ewentualnie medale dropić ;) (nie jest to nie wiadomo jaki zarobek ale zawsze coś przybywa kasy)   <3

Jeśli jest to twoja główna postać to bym po dropił trochę zmianek oraz dodań ogarnął całe eq (resztę posprzedawał była by kasa na potem i poszedł expić ;) 

Itd itd itd mam nadzieje że pomogłem Pozdrawiam  <3

Opublikowano

Możesz bić Metiny, ewentualnie medale dropić ;) (nie jest to nie wiadomo jaki zarobek ale zawsze coś przybywa kasy) <3

Jeśli jest to twoja główna postać to bym po dropił trochę zmianek oraz dodań ogarnął całe eq (resztę posprzedawał była by kasa na potem i poszedł expić ;)

Itd itd itd mam nadzieje że pomogłem Pozdrawiam <3

Za 40kk raczej całego EQ nieogarnę. Mój zarobek na razie to tylko metiny w m2. Od 30 nie expie a mimo to już 36 z metinów/bestów. Warto mi na 36lv. iść na łatwy loch na koniec i dropić te runy?
Opublikowano

W m2 śmiało możesz się dorobić grubego hajsu wystarczy tłuc best. kapitany w twoim przypadku pod ścianą i zaopatrz się rękawiczkę złodzieja a jeżeli chodzi o łatwy loch to wybij go sobie z głowy. Zbyt duży lvl jak na loch łatwy a w normalnym nie dasz rady musiałbyś sporo zmienić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...