Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena - Konto z god pack

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie dotyczące wyceny konta do smite. Jeżeli ktoś mógłby go wycenić to prosiłbym o komentarz - informacje z konta są podane poniżej.
Konto posiada 30 lvl, god packa oraz 46 masterek.
Skiny :
1) Agni - Swagni
2) Amc - Dark Whisperer (VP)
3) Anubis - Gravehound
4) Aphrodite - Afrodite
5) Artemis - Wrangler
6) Chaac - Slaughterhouse (VP)
7) Fenrir - Metal Crange / Lord Slashington III (VP)
8) Loki - Infiltrator (VP)
9) Sun Wukong - Dark Lord (VP)
10) Ullr - The Survivor (VP)
11) Ra - Alienware
Dodatkowo : Voice Pack do Guan Yu, Hades, Awilix, Janus, Mercury. 
~ Podsumowując, 11 skinów oraz voice packów.  
11 skin avatar (nie wliczam tych darmowych), 8 ward skin, ramka z odyseji oraz announcer pack z odyseji. 

Opublikowano

Myślę, że konto za good packa dochodzi około 60 złotych (jako plusowo), 11 skinów odrzucając te które są darmowe czyli jak mniemam Artemis, Ra - szkoda, że nie masz Apolla oraz Nu-wy chociaż Nu-wę chyba można jeszcze zgarnąć na  youtub'e. Generalnie to nie są to jakieś świetne skiny, bynajmniej nie aż tak nowe. Mam na myśli np. Anubis'a, Lokiego czy też Afrodytę. Te 11 skinów, dodatkowo avatary, wardy i ramka no cóż.. Ja osobiście również podliczyłabym to jako 60 złotych ponieważ teraz bardzo łatwo jest zgarnąć te 400 gemów na jakiś tam skin, przecen jest również dużo i czasami za te 400 gemów można kupić dwa skiny które masz (Afrodyta + Anubis) - oba były w przecenie. Tak więc myślę, że możesz około 140/150 złotych za to konto dostać. :P 

Opublikowano

Myślę, że konto za good packa dochodzi około 60 złotych (jako plusowo), 11 skinów odrzucając te które są darmowe czyli jak mniemam Artemis, Ra - szkoda, że nie masz Apolla oraz Nu-wy chociaż Nu-wę chyba można jeszcze zgarnąć na  youtub'e. Generalnie to nie są to jakieś świetne skiny, bynajmniej nie aż tak nowe. Mam na myśli np. Anubis'a, Lokiego czy też Afrodytę. Te 11 skinów, dodatkowo avatary, wardy i ramka no cóż.. Ja osobiście również podliczyłabym to jako 60 złotych ponieważ teraz bardzo łatwo jest zgarnąć te 400 gemów na jakiś tam skin, przecen jest również dużo i czasami za te 400 gemów można kupić dwa skiny które masz (Afrodyta + Anubis) - oba były w przecenie. Tak więc myślę, że możesz około 140/150 złotych za to konto dostać. :P

Haha nie za to konto będzie gdzieś na farci 100 zł jedyne co tu ma jakąś cenne to Ra alienware bo limitowany i god pack, te skiny nie są praktycznie nic warte dlatego ze hi rez rozdaje gemy w dużych ilościach.

Opublikowano

Haha nie za to konto będzie gdzieś na farci 100 zł jedyne co tu ma jakąś cenne to Ra alienware bo limitowany i god pack, te skiny nie są praktycznie nic warte dlatego ze hi rez rozdaje gemy w dużych ilościach.

No mi się nie wydaje. Rozumiem, że gemy rozdaje, ale jest dużo skinów, a ma jeszcze goodpack'a który sam w sobie chyba ze 100 zł kosztuje. :P 

Opublikowano

No mi się nie wydaje. Rozumiem, że gemy rozdaje, ale jest dużo skinów, a ma jeszcze goodpack'a który sam w sobie chyba ze 100 zł kosztuje. :P

Pamiętaj o tym, że kupca nie interesuje ile ktoś dał za god pack konto to jest warte ze 100 zł bo ma alienwara który jest po te 20-40 zł i god packa który jest wart 60-80 zł ( pamietaj o stronach typu alegro gdzie mozna kupic god packa o wiele taniej )

Opublikowano

Jeżeli chodzi o re-colory to mam ich trochę, jednakże ich nie wymieniałem, ponieważ stwierdziłem, że są zbędne. Dziękuje za pomoc w wycenie konta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...