Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg premium

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wkraczam powoli na wyższe tiery, gram też każdym rodzajem czołgów i potrzebuje więcej kredytów na różne rzeczy. Mam Churchilla III ale raczej to nie takie zarobki chce mieć. Nie mam zamiaru kupować VIII tieru premium bo ceny dla mnie są za bardzo wygórowane i myślę nad VI tierem ale czy warto go kupować? Jakie zarobki mają różne VI tiery? Wyższe czy takie same jak Churchill III? Czołg chciałbym z dobrym zarabianiem, nie wygórowanym rzucaniem na wyższe tiery, obrażeniami by bolało jak trafię i penetracją.

Opublikowano

Witam. Wkraczam powoli na wyższe tiery, gram też każdym rodzajem czołgów i potrzebuje więcej kredytów na różne rzeczy. Mam Churchilla III ale raczej to nie takie zarobki chce mieć. Nie mam zamiaru kupować VIII tieru premium bo ceny dla mnie są za bardzo wygórowane i myślę nad VI tierem ale czy warto go kupować? Jakie zarobki mają różne VI tiery? Wyższe czy takie same jak Churchill III? Czołg chciałbym z dobrym zarabianiem, nie wygórowanym rzucaniem na wyższe tiery, obrażeniami by bolało jak trafię i penetracją.

Na VI tierach najlepiej zarabia ten chińczyk Type 64, za to ma wysoki MM...

Opublikowano

Jako posiadacz Churchilla III i D.Max'a stwierdzam że ogromnej różnicy w zarobkach nie ma. VI jest oczywiście lepsza niż V, ale jeśli masz już V to sens ma jedynie powolne zbieranie na VIII.

Opublikowano

Na VI tierach najlepiej zarabia ten chińczyk Type 64, za to ma wysoki MM...

Właśnie myślałem nad chińczykiem, przy okazji bym mógł zrobić załogę dla medów ale jakoś nie mogę się do jego statystyk na papierze przekonać...

Jako posiadacz Churchilla III i D.Max'a stwierdzam że ogromnej różnicy w zarobkach nie ma. VI jest oczywiście lepsza niż V, ale jeśli masz już V to sens ma jedynie powolne zbieranie na VIII.

Na tym będę musiał się zastanowić...

A może lepiej będzie kupić na miesiąc premium i grać bez przerw?

Opublikowano

jak masz V tieru a na VIII tier niechcesz wydawac to konto premium to dobry wybor , wiecej zarabiasz i wiecej expa 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Właśnie myślałem nad chińczykiem, przy okazji bym mógł zrobić załogę dla medów ale jakoś nie mogę się do jego statystyk na papierze przekonać...

Na tym będę musiał się zastanowić...

A może lepiej będzie kupić na miesiąc premium i grać bez przerw?

Też kiedyś kupiłem na miesiąc, o ile chwilowo byłem zadowolony o tyle z obecnej perspektywy stwierdzam że lepiej byłoby zbierać na VIII. 40 złotych to już spora część kosztów VIII tieru, lepiej zbieraj cierpliwie.

Opublikowano

Weź sukę 7t, zarabia po 50k przy przeciętnej bitwie (z premką).

Też to chciałem napisać z czym 50k wyciąga się bez premki- po odliczeniu ammo i ew. naprawy zostaje >=30k.

Osobiście mój najlepszy wynik na 12244 to ponad 150k (130k na czysto) z premką. Co prawda nie są to tak wysokie zarobki jak na na przykład J88 ale ten czołg jest dużo przyjemniejszy i łatwiejszy do grania.

Opublikowano

Ja najwięcej zarobiłem czołgiem Type 64 chiny:

Dane techniczne : 
Pk. wytrzymałości : 580
Cena :3500 gold
Waga : 25000 Kg
V. Max : 72.4 Km\h
V. Max na wstecznym : 23 Km\h
Stosunek Mocy do Wagi : 21.74 KM\t
V. Obrotu 56 stopni
V. Obrotu wieżyczki 36 stopni
Zasięg Widzenia : 390m (sąsiadkę pod prysznicem zobaczy)
Zasięg Radyjka : 700m
Załoga liczy 5 lachonów :P
Pancerz : 
Przód : 25.4mm
Boki : 12.7mm
Tył : 19.1mm
Wieża :
Przód : 25.4mm
Bok : 12.7mm
Tył : 12.7 mm
Działo :
Obrażenia : 
AP 115 HP
APCR 110 HP
HE 185 HP (1.09 m)
Penetracja : 
AP 128 mm
APCR 177 mm
HE 38 mm
Cena pocisków : 
AP 94
APCR 7 (gold)
HE 68
Szybkość strzelania 18.18 strzału na minute
Namierzanie 2.1 sekundy

Pomogłem? Daj plusa! 

Opublikowano

Weź sukę 7t, zarabia po 50k przy przeciętnej bitwie (z premką).

Przy 2k - 2,5k dmg - 70k.

Również polecam SU-122-44 lub jeśli chcesz zbierać na zarabiacza 8t (co bardziej polecam) to kup IS-6.

Opublikowano

Jak dla mnie is6 jest dobrym wyjściem. Super pancerz i dobra mobilność lecz jedyną i chyba najważniejszą wadą jest słaba penetracja tylko 175 ale jak ktoś potrafi to i taką penetracją przebije 9 tier.

Opublikowano

CDC trzeba nauczyć się grać, bo jeśli widzę przed sobą CDC'ka to zawsze na niego wyjeżdżam, bo łatwo się go paziuje, wiec nie wiem czy to dobry wybór jako pierwszą zarabiaczkę.

@jugens22 czemu nie w sarmatach?

Opublikowano

Ogólnie..?? Type 64 z 6 tierów jedyny czołg którym możesz coś zarobić i mieć do tego. A nie myślałes nad zakupem np. FCM'a 50T :)? Bardzo przyjemny w grze czołg. MM do 9 tieru, super działo, przeciętny pancerz od przodu :3 

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...