Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

tyton932

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomóżcie !!

nie wiem o co chodzi po naciśnięciu START w launcherze pokazuje mi sie błąd post-754933-0-18479400-1424543446_thumb.png

po nacisnieciu ok gra sie wlancza normalnie i po wybraniu serwera po upływie okolo 3 min wyskakuje reklama (inaczej sie tego nazwac nie da)  

post-754933-0-26611000-1424543944_thumb.png

gra sie wylancza i trzeba włączać gre od nowa i tak w kółko o co z tym chodzi czy da sie to jakos wyłaczyc zeby grac normalnie??

Opublikowano

Proszę... czyli ten problem nie występuje tylko przy Montanie (dobrze wiedzieć). xD

Wczoraj zmarnowałem ponad godzinę czasu na to, aby znaleźć jakieś rozwiązanie tego problemu. Na szczęście, udało mi się to.

Jedyne co musisz zrobić, to usunąć drugą metodę wprowadzania, przy języku polskim. ;)

lccKa7d.png

Opublikowano

zrobiłem tak i przez jakis czas sie nic nie pokazywalo ale teraz znowu  sie pokazuje jak w pytaniu amasz jakies inne pomysly??

Proszę... czyli ten problem nie występuje tylko przy Montanie (dobrze wiedzieć). xD

Wczoraj zmarnowałem ponad godzinę czasu na to, aby znaleźć jakieś rozwiązanie tego problemu. Na szczęście, udało mi się to.

Jedyne co musisz zrobić, to usunąć drugą metodę wprowadzania, przy języku polskim. ;)

lccKa7d.png

znowu mi sie pokazuje to co w pytaniu jest ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...