Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest z tym zasranym cs go

all_kosz_all

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie mogę awansować z tego silvera 1 do 2 !!! Mam już 40 wygranych meczy z czego przed chwilą wygrałem 3 albo i 4 pod rząd otwierałem tabele.Wytłumaczy mi ktoś ? Dlaczego ?

Opublikowano

Poczytaj na google o systemie rang to sie dowiesz czego chcesz. 

EDIT: Dzieki wspaniały modku  za 5%, on robi wspaniałą kulturalną nazwę tematu a ja dostaje 5% za pomoc.  <3

Legenda
Opublikowano

Są dwa czynniki wpływające na awans:

- Wygrać dużą ilością rund

- Duża ilość MVP.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ja do novy 4 mialem 9 winów pod rzad i nic, c**j to wie co jest z tym systemem. Bardziej pojebanego nie widzialem, raz awansujesz po 2 winach, a raz po 10 sie nie uda :D

Opublikowano

Panie mądry tego czytania jest za dużo a i tak nie dowiem się tego czego chcę bo ledwo idzie to zrozumieć.Dzięki za odp

Czego nie idzie zrozumiec?

Są punkty , które dostajesz za wygrane, MVP czyt. gwiazdki przy nicku itp.

Przegrywasz , nie masz gwiazdek , spadasz tracisz punkty , dobijesz do odpowiedniego progu pkt - awans.

Nie idzie zrozumieć?

Pasjonat
Opublikowano

Jak w silver1 przegrałeś dużo meczy to najpierw musisz odrobić te przegrane wygranymi i dopiero możesz awansować, ja na koncie jakiegoś ziomka z S1 musiałem z 11 wygranych pod rząd zrobić żeby awansować.

.

Opublikowano

Ćwicz na serwerach tick64.

Grając mm i przegrywając cały czas tylko czasami wygrywająć będzie ciężko Ci awansować i ciężko złapać skila grając z słabszymi.

Opublikowano

Jestes za slaby na silver 2. Jak bedziesz mial skila i bedziesz sam carrowal mecze to wyjdziesz ,a nie raz wygrasz raz przegrasz. Zreszta silvery 1 to jakies wymagajace chyba nie sa;d

Opublikowano

@KoniuG

Silvery to też smurfy, jedno konto ma silver/unranked a drugie kalacha czy coś i wtedy masz problem bo grasz z wyzszymi ale nie rangami ale skillami.

Trenuj tick64, nie graj przez jakiś czas mm, może tam 1-2 dziennie ale z kims zebyś miał grać.

Jak będziesz mial na serwie staty np 20:7:1 i nie jest to zdobyte na serwie gdzie graja unrankedy to masz sie z czego cieszyc.

Pamiętaj graj tak abyś był na +.

A jak już tak bardzo chcesz grac mm znajdz wyższe rangi i graj z nimi.

Jeśli grasz Tp i z mikro to jako silver nawet kalachy powalisz na nogi. ;d

Opublikowano

Gralem ostatnio ze smurfami ktorzy miotali banie z digla na lewo i prawo i wygralem smurfy to zwykli gracze jak nie masz ambicji na wyzej niz golda to po co grac;d

trenuj az bedziesz lepszy niz smurfy i przy okazji szybko awansujesz

Opublikowano

System rang w CS'ie GO opiera się na tzw. systemie "ELO", jest to system który wg. czynników min. takich jak: Podkładanie/rozbrajanie bomby, zabójstwa, headshoty itd. Punktuje cię, im więcej punktów tym lepiej. Każda ranga ma swój próg punktów ELO, przykładowo, masz rangę S1, musisz wbić 200 punktów ELO żeby wbić rangę s2. Jest to przykładowca punktajcja  którą ja sobie wymyśliłem. Jeszcze jednym czynnikiem jest wygrana rund. - Nie dopuszczaj do tego, by przciwnicy wygrali dużo rund, gdy wygrasz 16:2, dostaniesz więcej punktów elo, niż byś wygrał 16:10.

Pamiętaj o jednym. Staraj się wygrywać, nie przegrywać. Wygrana to zawsze więcej punktów ELO do Twoich statystyk, ranga sama przyjdzie z czasem :)

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...