Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

facebook

daniel741

Pytanie

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się złamać hasła nawet na facebooka siostry z pokoju obok. Jakby było to możliwe to już dawno upadły by np. banki.

@EaSyNoPeAsY.

Wiesz po co jest protokół Https? Jak widać nie. Nie chce mi się kłócić o pierdoły. Włam mi się na facebooka to wtedy pogadamy.

Opublikowano

@Nezvik

Wykorzystując ludzką głupotkę da się. :)

Staram sie pomagac innym uzytkownikom.

Obecnie siedze w dziale ELEKTRONIKA-OPROGRAMOWANIE.

Jesli piszesz cos do mnie oznacz mnie

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Opublikowano

chodzi mi o tą stronkę pishingową

że jak wpisze swoje passy to to co on napisał będzie w moim notatniku. Zrobiłem wszystko według tamtego tuta, wpisuje byle jakie passy to to nie działa,  nic się nie dzieje. Czy ktoś mógłby sprawdzić to tam źle napisałem?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie ma mni tera na komp.Potem lookne.

Chodzi Ci o atak brute force czy pishingowy ;) ?

Gdy pomagam w jakims temacie, staram sie doprowadzic do konca.Dajac mi LAJKA mozesz mnie zachecicc ;)

Opublikowano

@MatrixXHardcore

Tak, jeśli dobrze pamiętam zalogujesz się z innego województwa.

Więc atak pishingowy, na kolegę np.z klasy , działa jak najbardziej ;p

Opublikowano

Nie da się złamać hasła nawet na facebooka siostry z pokoju obok. Jakby było to możliwe to już dawno upadły by np. banki.

@Nevzik

Pokoju siostry obok da się. Wystarczy nasłuchiwać ruchu sieci i wyłapywać informacje.

Nie gadaj jak nie wiesz

@daniel741

Masz pełny kod do strony? (PHP) które będzie przechwytywał?

Opublikowano

Doba skoro da się włamać na facebooka to ja ide zrobić hack na generator itemów do CS'a i TF2 oraz Steam wallet hack.

Facebook ma jakieś zabezpieczenia gdzie na telefon przychodzą informacje o zalogowaniu się na konto z innego IP...a raczej mój brat tak miał.

Opublikowano

@EaSyNoPeAsY.

Wiesz po co jest protokół Https? Jak widać nie. Nie chce mi się kłócić o pierdoły. Włam mi się na facebooka to wtedy pogadamy.

Oczywiście że się da kiedyś byłą wtyczka do Mozilli która nasłuchiwała ruch sieciowy i jeżeli ktoś był podłączony do tego samego routera wykradała cookis'y czy tam inne gówno które przetrzymywało sesję i można było się pod nią podszyć, teraz też to działa ale jest to o tyle trudniejsze że wtyczka nie jest aktualizowana i działa tylko pod starą mozille :P 

Opublikowano

tak, jak możesz to tam na górze dałem link do pobrania i tam jest wszystko co zrobiłem, możesz sprawdzić czy dobrze?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Nezvik

Jak widać , to Ty jesteś idiotą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...